Korisna besplatna radionica za djecu i roditelje u SKB-u Mostaru

Klinika za dječje bolesti Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u suradnji sa Studijem logopedije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru organizira dvodnevnu radionicu za djecu uzrasta od jedne do pet godina i njihovih roditelja.

Radionica će se održati na osmom katu glavnog medicinskog objekta SKB Mostar na Bijelom Brijegu u terminima: 8. travnja (petak): 16.00 – 19:00 i 9. travnja (subota): 10:00 – 13:00.

Kroz radionicu će se uputiti roditelje kako pravilno poticati psihomotorni i govorno – jezični razvoj djece za koji uviđamo da je između ostalog sve više uvjetovan zbog siromaštva, problema nezaposlenosti, financijske neovisnosti i zaduženosti obitelji u kojima žive.

Normalan psihomotorni razvoj djeteta ovisi o naporima njegovih roditelja/skrbnika da osiguraju sigurno okruženje i poticajnu okolinu kako bi mogli odgovoriti na razvojne potrebe djeteta.

Razmijeniti iskustva s drugim roditeljima te usvojiti potrebne metode i vještine kako bi dijete imalo optimalan motorički, govorno-jezični, kognitivni i socijalno-emocionalni razvoj, cilj je ove besplatne radionice koju će voditi doc. sc. Mladenka Vukojević, prof.degektolog i Monika Džeba, bac. Logopedije.

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti na mail adresu: [email protected] ili putem kontakt telefona: 063/209-565 najkasnije do 5. travnja 2022. godine. Molimo da prilikom prijave naglasite koja je dob djeteta kako bi mogli formirati odgovarajuće grupe.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.