Kordić: Modrić je ponizan, zamolio me da ga povezem u Mostar

Bivši nogometaš Krešimir Kordić je kao bivši igrač mostarskog Zrinjskog pričao o nadolazećem susretu tog kluba u pretkolu Lige prvaka.

Međutim, zanimljiv dio razgovora bio je onaj posvećen Luki Modriću kojeg je Kordić poznavao od samih početaka njegove karijere.

To je putokaz svim mladim igračima da je sve moguće u životu, započeo je 41-godišnjak.

On je najbolji primjer da se uz odricanje sve može postići. On je bio s nama u Zrinjskom. Sjećamo ga se kao pozitivnog dečka. Njegova karijera je ispisana najljepšim slovima. To je pokazatelj da je sve moguće u životu. To je igrač koji je uz Messija i Ronalda obilježio posljednjih 10-15 godina. Njega poznaju u svim dijelovima svijeta. Moramo biti sretni što je bio tu, reklamirati to i to nam može privući pozitivnih stvari u budućnosti, kazao je Kordić za N1 te ispričao jednu crticu iz tog vremena.

Krešimir Kordić (Foto: SportSport.ba)

Luku poznajem osobno i što je ostalo meni u sjećanju jeste da je sve moguće u životu. Luka kada je bio tu ja sam bio u Zadru. Na kraju sezone sam trenirao sa Zrinjskim. Njegov otac se raspitivao kod mene, šta kako. Često je tada dolazio u Zadar, bili smo dobri. Ono što mi je ostalo jeste da je nakon Zrinjskog odišao u Inter Zaprešić. Nisu vjerovali u njega.

Igrali smo u Vinjanima jedan turnir. Ja sam igrao za Zadar u finalu, on za Inter. On je bio najbolji igrač turnira, a nakon utakmice zamolio je mene da ga povezem u Mostar po stvari. Bio je ponizan, nije imao auto niti nešto što imaju mnogi mladi danas. Tada je bio skroman, a sedam godina kasnije igrao je za najveći klub na svijetu, ispričao je Kordić za N1.

Klub poslao važnu obavijest navijačima Zrinjskog

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.