Konzum i Henkel darivali djecu Doma ‘Marija Naša nada’ iz Širokog Brijega

U ponedjeljak su djecu ”Doma za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju Marija – Naša nada” iz Širokog Brijega, posjetili predstavnici Konzuma i Henkela. U duhu predblagdanskog raspoloženja mališani su uživali u poklonima i druženju, te i ovaj put pokazali kako malo treba da bi izmamili osmjeh na dječjem licu.

Današnjom posjetom nastavljeno je druženje sa djecom iz Doma, koja su napisala pobjednički tekst pjesme humanitarnog projekta “Kutak za muzički trenutak”, koji je realiziran početkom godine. Upravo su naši današnji domaćini pobijedili na natječaju za najbolju dječju pjesmu, projektu koji je koncipiran za sudjelovanje javnih vrtića iz Bosne i Hercegovine.

Konzum i Henkel su, za 88 mališana/štićenika doma, pripremili vrijedne poklone među kojima je bio i CD sa snimljenom pobjedničkom pjesmom.

Pjesma simboličnog naziva “Dijete”, premijerno je predstavljena na završnoj svečanosti projekta i zajednički su je otpjevali Elvir Laković Laka i mališani iz “Doma za djecu ometenu u tjelesnom ili psihičkom razvoju Marija – Naša nada” iz Širokog Brijega.

U ugodnom predblagdanskom raspoloženju zadovoljstvo je bilo obostrano i neskriveno, kao i izražena želja da se ovakva druženja nastave i u narednom razdoblju kao pozitivan primjer, da sa malo pozornosti možemo donijeti radost onima kojima je najpotrebnija.

Konzum svoju društvenu odgovornost prema grupama i pojedincima lokalne zajednice kontinuirano provodi, što planira nastaviti i u narednom razdoblju, priopćeno je iz Konzuma.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.