Konzum BiH otvara nove trgovine i zapošljava 65 djelatnika

Mostar je u utorak dobio novu Konzumovu trgovinu, za dva dana otvaraju se i dvije nove u Kaknju i Prnjavoru, dok je za kraj mjeseca najavljeno veliko reotvorenje trgovine u Zenici. Širenje maloprodajne mreže znači i 65 novih radnih mjesta u Bosni i Hercegovini.

“Mi smo čvrsto opredijeljeni za razvoj bosanskohercegovačke ekonomije, a najbolji dokaz tome je naše investiranje u trgovine širom BiH. U Mostaru smo otvorili vrata suvremeno opremljene trgovine za kupce, a već 19. siječnja otvaramo dvije nove trgovine u Kaknju i Prnjavoru u kojima će raditi 42 novih djelatnika. U Konzumu će naši kupci uvijek pronaći najbolji omjer cijene i kvalitete”, istaknuo je Haris Omeragić, direktor maloprodaje Konzuma BiH, prenosi Fokus.ba.

Otvaranje trgovine bilo je prilika da se predstavnicima plivačkoga kluba “Velež” iz Mostara uruči novčana donacija u iznosu od 1.000 KM, koja će doprinijeti poboljšanju kvalitete uvjeta treniranja za mlade plivače.

Kupcima je u suvremeno opremljenom prodajnom prostoru, na mostarskoj adresi Gojka Vukovića b.b., dobrodošlicu poželjela plivačica Amina Kajtaz. Olimpijska se odlično snašla i preuzela ulogu domaćice, nudeći kupcima tortu i piće dobrodošlice.

“Raduje nas da smo otvorili vrata novoga, asortimanom i ponudom bogatoga Konzumova dućana za sve naše kupce. Naročito smo ponosni na ponudu domaćih proizvoda, svježega voća i povrća, kao i bogatu ponudu odjela mesnice”, kazao je Damir Marić, voditelj Konzumove poslovnice u Mostaru.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj: