Konferencija ‘Mladi znanstvenici’ na Filozofskom fakultetu Mostar

U petak 9. svibnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru održati će se konferencija Mladi znanstvenici – „Znanost kao kultura neslaganja – jedinstvo u različitosti‟.

Konferencija će započeti u 9:00, a nakon prigodnog obraćanja članova uprave slušatelji će imati priliku čuti raspravu o zanimljivim i aktualnim znanstvenim temama iz usta mladih znanstvenika sa Sveučilišta u Mostaru i šire.

Na konferenciji, na kojoj će biti izložene 22 teme, samostalno i u suautorstvu, teme će obuhvatiti široki spektar problema, od jezičnih, preko filozofskih i politoloških do komunikoloških, antropoloških i kulturoloških tema, a svoje mjesto unutar konferencije pronaći će i interdisciplinarna problematika.

Cilj konferencije je širu javnost pobliže upoznati s djelokrugom bavljenja mladih znanstvenika s područja društvenih i humanističkih znanosti, a također da se u središte rasprave između mladih ljudi, a pogotovo onih koji su izabrali znanstvenu karijeru, dođu ozbiljne znanstvene teme. Svi prijatelji kritičkog promišljanja dobrodošli su.

konferencija_mladi_znanstvenici

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.