Komšić uhićen pa kao Trojanski konj proveden Čapljinom

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić uhićen je u Trebižatu kod Čapljine i bit će priveden pred lice pravde.

Naravno, radi se o performansu koji u sklopu pokladnih dana “Trebižat-Čapljina 2019” priprema HKUD “Seljačka sloga” Trebižat.

Marko Krnjeval ove je godine član Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji je predstavljen kao lutka kojom drugi upravljaju, što je jasna poruka.

Trebižaćani su na taj način u ovogodišnjem performansu htjeli pokazati kako je Željko Komšić izabran nelegalno te kako njime upravljaju drugi.

Poruka iz Čapljine je da Komšićem upravljaju drugi

Upravo zbog tih, ali i ostalih razloga, u nedjelju će na Trgu kralja Tomislava u Čapljini biti pročitano za što je sve kriv, a potom će u utorak biti izrečena presuda, piše Caportal.net.

Statua Željka Komšića u obliku Trojanskog konja ove je godine najzapaženiji dio karnevala u Čapljini, u kojem član Predsjedništva BiH izlazi pred lice pravde.

U utorak 5. ožujka u 12:00 sati gradom će proći motorizirana povorka, potom u 19:00 sati Suđenje i spaljivanje Marka Krnjevala – Dom kulture Trebižat, a u 21:00 sati Bal pod maskama uz glazbeni sastav “GAZDE”.

(www.jabuka.tv)14 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.