Komšić: Ponovno ću se kandidirati za hrvatskog člana Predsjedništva – Jabuka.tv

Komšić: Ponovno ću se kandidirati za hrvatskog člana Predsjedništva

Željko Komšić je u razgovoru za Face TV najavio kako Milan Dunović neće otići s pozicije potpredsjednika Federacija BiH.

“Ne pada mi napamet da budem netko tko je Dodiku dozvolio ulazak u vlast”, rekao je Komšić.

Također, najavio je i kako postoji mogućnost da se ponovno kandidira za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

 • hrvatskog clana koji nema legitimitet hrvatskog naroda…kakva osoba moras biti da zastupas nekoga tko te nije izabrao I ne zeli te!

 • Ma nema nikakva straha od ove individue jer Dragan je najavio promjenu Izbornog zakona najdalje do kraja prvog kvartala, a znamo što Dragan obeća, to Dragan i izvrši, tako da ovome šupljaku ne treba pridavati nikakvu promociju. Jedina i prava opasnost je ukoliko postoji nekakva politička koalicija između Dragana i Željka, ali i onda ne znam kako bi to prošlo ukoliko bi hrvatska biračka baza sa 80-90% odluči podržati nekoga drugoga, kao što su sada plebisticarno podržali HDZ na zadnjim općim izborima. Nema drug Željko snage prikupiti 320-
  350 tisuća glasova, a ukoliko ih bude i imao čeka ga “(sve)Hrvatski odgovor”-

  • Kakav bolan sveHrvatski odgovor?? Kao i prošlih 8 godina, misliš na taj odgovor?? Shvati već jednom da smo mi jedno veliko ništa kao i naš predstavnih Čović. Laprdao je o neravnopravnosti samo dok nije sjeo u fotelju pored državnog “trezora” .Sad ga boli ona stvar i za mnom kao i za tobom.

   • Bože dragi pa zar treba nacrtati sarkazam i ironiju ili su ljudi toliko otupljeni veličinom stožernmika. Pa krvožedna želja kvazistožernika Čovića da se makne cjelokupna hrvatska oporba je domena psihijatrije i teško je laiku medicinski dijagnosticirati patološko-psihološku opsesiju jedne primitivno obskurne neintelektualne osobe, koja sve neistomišljenika proglašava neprijateljima hrvatskoga naroda. I stručni psihijatar
    imao bi problema u dijagnosticiranju Čovićeve psihoze i mentalnog statusa. Hrvatski Stožernik Čović je jedna smiješna figura koja pati od kompleksa manje vrijednosti te je i njemu jako stalo da se dodvori svojim saveznicima, jer će se i on onda osjećati da je neki važan faktor, a u biti nije do koljena Miloradu Dodiku. Kakvi su tek ovi njegovi tekliči koji mu se dodvoravaju otvarajući mu prostor u medijima, kućama, u obiteljima, doslovno mu podvodeći sve što im se nađe pri ruci, od ukućana pa nadalje?

  • Koji svehrvatski odgovor? Hdz sa nebitnim satelitima u HNS-u….svi skupa nemaju 2000 glasova…svehrvatski odgovor bez 90-ke je veliko ništa…a tvoj dragan je svašta naobecavao a ništa nije ispunio, od branitelja, revizije pa na dalje…prijatelju živiš u zabludi.

 • Od ovakvih šu.paka Драган najviše profitira. Sad će Komšić postati glavni neprijatelj hercegovaca i sve će pasti u drugi plan, I ekonomija i korupcija i školstvo i zdravstvo i nezaposlenost i vodovod i kanalizacija …
  Ništa više nije bitno. Samo je bitno da Komšić ne pobjedi. Dok je ovakvih HDZ će uvijek dobivati izbore. Što dubioza kolektiv kaže:
  SVE DOK JE OVACA NEĆE FALIT VUNE.

 • Ma koji Komšić. Šta si za svog mandata uradio za Hrvate osim onog što si ih iskoristio za svoj mandat i dobru plaću. Nijedan dosad političar osim Budimira se nije javio za branitelje. Pusta obećanja prije izbora od Čovića da će vratit na plaću sve branitelje koje je nezkonito izbacio Helez. Zašto niko nije povuko pitanje ako je on to nezakonito uradio treba ga lišit slobode i novac utrošeni da vrati.

 • Svaka vijest služi za jednokratnu uporabu, niti se itko udavio lažući, pa tako i Dnevni avaz objavio priču kako je ŽK spasitelj, a sada grobar BiH. U čemu se razlikuju Dnevni avaz, Dnevni list, Večenji list ili Nezavisne novine? Postoji li uopće neovisni medij kojemu je svrha prenositi istinu javnosti, ili svi pišu iz određenih interesa? Kome oni pišu, pa narodu. Da narod nije željan ovakve ili sličnih “istina” ne bi imao tko kupovati ove tzv. medije i oni bi se ili ugasili ili mijenjali svoju uređivačku politiku. Uostalom što je vijest? Nije vijest da je pas ujeo čovjeka, već da je čovjek ugrizao psa. Pa isti su interesi i Komšića i Izetbegovića i Radončića, bitno je samo da se iz tih interesa izvuče što veći osobni probitak za “istinutvorca”.Krvožedna želja kvazistožernika da se makne cjelokupna suprostavljena oporba je domena psihijatrije i teško je laiku medicinski dijagnosticirati patološko-psihološku opsesiju takvih primitivno obskurnih neintelektualnih osoba. I stručni psihijatar imao bi problema u njihovom dijagnosticiranju psihoze i mentalnog statusa. Sve ove samoproglašene vođe su jedne smiješne figure koje pate od kompleksa manje vrijednosti te je i njima jako stalo da se dodvore svojim saveznicima, jer će se i oni onda osjećati da su neki važan faktor, a u biti svi skupa nisu do koljena Miloradu Dodiku. Kakvi su tek ovi njihovi tekliči koji im se dodvoravaju otvarajući im prostor u politici? Da ne bude zabune svi oni igraju iste uloge, na istim daskama kazališta zvanim BiH i Čović i Dodik, navedena trojica, Lijanovići, Budimiri, tzv. pravaši, nigdje p od političara samo p kao pi’ka.

 • KOMŠIĆU neka te voda nosi daleko od svega što se tiče hrvatskog čovjeka

  KOMŠIĆU neka te voda duboka nosi izrode daleko od svega što nosi oznaku HRVATSKA. TI nisi ni poturica ni srbin niti neznaš tko si ni šta si ali neka te daleko od svega HRVATSKOG .TI si najveće ZLO koje se HRVATSKOM narodu dogodilo .P RODANI IZRODE SRAMI SE SAM SEBE .Kome ćeš se ti kanditirati sem muslićima
  .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.