Koalicija “Metla”: Jerko Ivanković Lijanović u SIP došao “pomesti”

Predstavnici Narodne stranke “Radom za boljitak” predvođeni predsjednikom Jerkom Ivankovićem Lijanovićem u petak su u prostorije Središnjega izbornoga povjerenstva stigli “naoružani” metlama.

Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskoga naroda Jerko Ivanković Lijanović kazao je nazočnima da je stiglo vrijeme da se Bosna i Hercegovina konačno pomete te da su zbog toga odlučili u sjedište SIP-a ponijeti metle i tim putem simbolično poslati poruku građanima ove zemlje.

Od potrebnih 5.000 predali smo skoro 12.000 potpisa. Stanovnici ove zemlje shvatili su da je došlo vrijeme za promjene. Nakon izbora više ništa neće biti isto. Pozivam sve stranke, pojedince i neovisne kandidate da nam se pridruže u koaliciji za promjene pod nazivom “Metla” kako bismo omeli aktualnu vlast, nacionalizam, siromaštvo, korupciju i sve ono što se nakupilo proteklih 20 godina, poručio je lider Narodne stranke “Radom za boljitak”.

Od jutarnjih sati u prostorije SIP-a pristižu članovi političkih stranaka i neovisni kandidati koji će participirati na predstojećim Općim izborima s obzirom na to da je danas do 16 sati krajnji rok za predaju taksi i prijava za sudjelovanje, navodi Klix.ba.

Obrasce za prijavu sudjelovanja na listopadskim izborima preuzelo je više od 120 političkih subjekata, od čega 41 neovisni kandidat i 81 politička stranka.

(www.jabuka.tv)


17 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.