Klupska televizija Širokog Brijega odradila odličan prijenos iz Prijedora – Jabuka.tv

Klupska televizija Širokog Brijega odradila odličan prijenos iz Prijedora

Široki Brijeg u subotu pogotkom Mate Pehara slavio pobjedu u Prijedoru protiv Rudara u sklopu 9. kola Premijer lige BiH.

Prijenos ove utakmice omogućio je NK Široki Brijeg putem klupske televizije NKŠB TV. Prijenos je rađen s četiri kamere u HD rezoluciji, a gledatelji su mogli uživati i odličnoj slici pa slobodno možemo reći daleko kvalitetnijoj od one koju prenosi državna televizija.

Ovo je druga utakmica s gostovanja koju je klupska televizija uspješno odradila. Podsjećamo, prvi prijenos rađen je iz Travnika.

NK Široki Brijeg će i ubuduće nastojati putem svoje klupske televizije osiguravati prijenose gostujućih utakmica koje ne budu prenosile TV kuće. Također, sve domaće utakmice Širokog Brijega uživo prenosi NKŠB TV.

Inače, NK Široki Brijeg je jedini klub u BiH, a možda i šire koji ima klupsku televiziju s toliko sadržaja, a da ne govorimo o sadržajima koji idu uživo odnosno prijenosi utakmica, što domaćih, a što gostujućih.

Također, svi koji će u utorak u 16.00 sati biti spriječeni doći na Pecaru na utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH, koju također Široki igra protiv Rudara, kao i svi navijači iz inozemstva, istu će moći pratiti na službenim klupskim stranicama putem NKŠB TV, a prijenos utakmice bit će također i na portalu Jabuka.tv

Klub je i za ovu utakmicu osigurao nagrade za navijače, točnije svi posjetitelji na Pecari ući će u nagradnu igru u kojoj će biti podijeljene ulaznice za susret 10. kola Premijer lige BiH u kojem Široki dočekuje Slobodu.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.