Klinički zavod za radiologiju SKB Mostar od utorka u punom kapacitetu | Jabuka.tv

Klinički zavod za radiologiju SKB Mostar od utorka u punom kapacitetu

Zbog učestalih upita pacijenata ponovno naglašavamo kako Sveučilišna klinička bolnica Mostar obavlja sve dijagnostičke, terapijske i operativne procedure i postupke za sve onkološke bolesnike kao i sve ostale neodložive i hitne pacijente, navodi se u priopćenju iz SKB-a Mostar.

Shodno navedenom, smatramo potrebnim istaknuti da Klinički zavod za radiologiju SKB Mostar od utorka, 10. studenog 2020. radi u punom kapacitetu za sve naručene pacijente, uz poštivanje određenih epidemioloških pravila.

Naime, pacijenti koji trebaju uslugu Kliničkog zavoda za radiologiju trebaju priložiti negativan PCR test na koronavirus, ne stariji od 48 sati ili potvrdu o preboljenoj COVID-19 infekciji u zadnja četiri mjeseca, a koju izdaju obiteljski liječnici, priopćeno je.

(www.jabuka.tv) 


6 komentara

  • Pa zašto ne primiti sve bolesne ljude?
    Jedino kad se ljudima uradi dijagnostika onda se može reći da je ili nije hitan slučaj!!??
    Nitko od bijesa ne dolazi u bolnicu i traži liječenje.
    Kako odabrati bolesne od ne bolesnih pacijenata bez dijagnostike 5?
    Korona je jedna bolest ali ne treba zanemarivati ni jednu drugu bolest npr.izljev,srce,tumore,autoimune bolesti…od kojih ljudi pate i trebaju hitnu pomoć i zbrinjavanje ali prvo dijagnostiku i liječenje.

  • Uredno smo platili zdravstvenu zaštitu , iz bruto plaće , uredno ovjerene knjižice, uredno placen “harač” za markice , a uskraćuju nam se usluge koje smo već platili ??? Sposoban odvjetnik ovdje ima posla, dok ne krenu tužbe protiv nadležnih iz fondova i vlasti nema promjena

Komentiraj: