Kevin Durant dobio dozvolu za treninge, moguć nastup u petoj utakmici | Jabuka.tv

Kevin Durant dobio dozvolu za treninge, moguć nastup u petoj utakmici

Kevin Durant približio se nastupu u finalnoj seriji protiv Toronto Raptorsa. Golden State Warriorsi su u teškoj situaciji i u Toronto putuju sa zaostatkom 3-1, no povratak Duranta podiže samopouzdanje.

Steve Kerr još uvijek ne može potvrditi hoće li Kevin Durant nastupiti u petoj utakmici finalne serije, ali potvrdio je da je Durant dobio zeleno svjetlo za puni trening s momčadi.

To je već napredak i dobra vijest i ako dobro odreagira na zadnjem treningu, trebao bi biti u sastavu u Torontu. Uostalom, Warriorsi znaju da im je svaki sljedeći poraz oproštaj od trofeja.

Ono što sada može raditi, nije mogao ranije. Definitivno je pokazao napredak, potvrdio je Kerr te se očekuje da će, bez obzira na upitan status, Durant dobiti dio minutaže u prvom susretu u Torontu, prenosi Sportnet.hr.

Podsjećamo, van parketa je još od serije s Rocketsima gdje je zaradio ozljedu mišića koja ga je ostavila izvan kompletne serije s Blazersima, većeg dijela serije s Raptorsima i završnog dijela protiv Rocketsa. Dotad je bio uvjerljivo prvo ime Warriorsa u doigravanju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: