Keti u čast: Hercegovci sa samo sedam igrača izborili polufinale Kutije šibica

Među četiri polufinalista 50. izdanja Kutije šibica našla se i ekipa Krešimir Keta Bandić.

Družina iz Hercegovine izborila je veliki uspjeh izbacivši Cammeo Big Bang Team nakon izvođenja udaraca sa sedam metara s ukupnih 3-2.

Uspjeh je tim veći jer na četvrtfinale su stigli sa svega šest igrača u polju i jednim golmanom. Zbog bolesti koja se pojavila u njihovim redovima uoči malonogometnog praznika na Stipandan ostali su bez gotovo pola momčadi.

Istu uglavnom čine igrači iz Hercegovine, no protiv Cammea su u nedjelju imali i dvojicu igrača njemačkog futsal prvaka Weilimdorfa.

Hrvatski mediji podsjetili su i na tragičnu priču koja se krije iza imena momčadi. Krešimir Keta Bandić preminuo je u ožujku 2019. godine sa svega 23 godine od posljedica srčanog udara. Keta je branio za Zrinjski i Široki Brijeg, a njegova iznenadna smrt šokirala je sve.

Krešimirova sestra, pak, uskočila je hercegovačkoj družini i ponudila im smještaj u Zagrebu za vrijeme turnira. Inače, na ostale turnire putuju na svaku utakmicu, sada su, srećom, nekako mogli drugačije i isplatilo se, pišu 24sata.

Premije? Nemaju, sve troškove plaćaju sami. A više nisu tako daleko ni od naslova, za finale će u utorak igrati protiv Juicy Maraske.

(www.jabuka.tv | Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

8 komentara

  • Vidi ovo hercegovci pa bileća je hercegovina pišite svojom tintom i tintarom ,pišite mostarci što to ima sa nama ,pokojneg Ketu zrinjski je odbacio ,a Široki prihvatio ,a sada oni glume ponovo ,Keta počivaj u miru Božjem ,ostat ćeš u srcima širokobrižana

 • Ružno je o tome sada govoriti ali istina je da su pok Ketu u Zrinskom izgarali a ekipi svaka čast za ime i igru a vi mostarski tajkuni isprsite se i sponzorirajte dečke a ne da se krpe i sramote vas predstavljaju Mostar.

 • ajde “mi” ne prdi
  Igraju prijatelji, igraju za prijatelja.
  Šta tajkuni, šta Mostar šta li Zrinjski.
  Serete bez veze. Čista ljubomora, pa samo da nešto nadoserete.
  Znate li ko ljudi čestitati

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.