Kazna za Srnu? Od usmenog upozorenja do četiri godine zabrane igranja…

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna povukao se iz svih natjecanja dok ne završi istraga u kojoj je pod sumnjom da je uzimao nedopuštena sredstva.

A nakon duge šutnje oglasili su se i čelnici ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga…

“Darijo Srna počeo je surađivati s Antidopinškom agencijom i spreman je pružiti sve informacije o mogućem unošenju nedopuštenih supstanci u organizam”, rekao je Jaroslaw Kruczek, zamjenik ravnatelja ukrajinskog Nacionalnog centra za borbu protiv dopinga za tamošnje medije, prenosi Tportal.hr.

Podsjetimo, Srna je objavio kako je 18. rujna ove godine obaviješten od Nacionalnog antidopinškog centra Ukrajine (NADCU) da je u njegovu uzorku koji je dao 22. ožujka 2017. izvan natjecanja (‘out-of-competition’) pronađena nedozvoljena tvar.

Bivši kapetan hrvatske reprezentacije od prvog je trenutka surađivao s istražiteljima NADCU-a te je odlučio povući se iz svih natjecanja dok se pravni proces koji je u tijeku ne završi.

Kruczek je otkrio i kolika bi mogla biti kazna za hrvatskog nogometaša.

“Ovisno o nalazima naših istražitelja. To može biti u rasponu od usmenog upozorenja pa sve do četiri godine zabrane igranja”, rekao je Kruczek.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.