Katarina Kitarović: Kći predsjednice RH izazvala veliki interes u Beogradu

Katarina Kitarović, kći predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, ovoga vikenda boravi u Beogradu na Europskom kupu Skate Helena. Katarina Kitarović sudionica je desetoga izdanja ovoga klizačkoga natjecanja, a koje se tijekom vikenda održava u dvorani Pionir.

Kako prenose srpski mediji, kćer predsjednice Republike Hrvatske u glavnom gradu Srbije ima jako osiguranje te joj je nemoguće prići, uzeti izjavu, ili se s njom fotografirati.

Na ponašanje organizatora požalio se i poznati sportski TV komentator Milojko Pantić:

‘Došao sam napraviti reportažu, s obzirom na to da na ovom natjecanju sudjeluju i djeca mojih prijatelja iz Zagreba. Njih sam snimio prije dva dana i nitko mi ništa nije rekao’.

Srpski su mediji također mladu Katarinu predstavili kao talentiranu klizačicu, koja je već postigla značajne sportske uspjehe.

‘Klizanje je omiljeni sport u obitelji predsjednice Hrvatske, jer se i njezin sin Luka njime bavi, a klizanje nije strano ni predsjednici Kitarović’, prenosi Kurir.

Europski kup ‘Skate Helena’ ima i humanitarni karakter jer podrškom organizacije NURDOR prikuplja se novac za izgradnju dječje bolnice u Nišu, prenosi Tportal.hr.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Pa šta tu nekome nije po volji. Normalno je da kćer predsjednice RH ima osiguranje u Beogradu i da joj ne može svatko prići.

Komentiraj: