Karačić: Utakmicu je odlučio naivan gol

Branko Karačić

Trener Širokog Branko Karačić nije mogao biti zadovoljan pošto je njegova momčad u subotu navečer poražena na Grbavici. Široki nije najbolje otvorio sezonu, pa je na Grbavici od Željezničara doživio prvi poraz i ostaje na dva osvojena boda, te još uvijek bez pobjede.

“Znali smo kvalitete Željezničara, u prvom poluvremenu smo se postavili defanzivno. Iz igre nisu stvorili nijednu stopostotnu priliku, ali u prekidima smo zbog nesmotrenosti naših igrača i zaslugom njihovih primili pogodak. U drugom dijelu smo kvalitetno ušli u utakmicu, stvorili smo dvije prilike, a Baraban i Wagner nisu poentirali. Utakmicu je odlučio naivan gol, pa je otišla u smjeru u kojem je Željezničar želio”, kazao je Karačić.

Široki u trećem kolu igra protiv Zrinjskog. Hercegovački derbi na rasporedu je 10. kolovoza na stadionu Pecara s početkom u 21.00 sat.

“To je lokalni hercegovački derbi. Svaka utakmica će za nas biti teška, znamo čime raspolažemo i kako djelujemo. Naš je zadatak da što prije izađemo iz ove situacije i ja vjerujem da ćemo izaći”, istaknuo je Karačić.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj: