Karačić: Nema nikakva skrivanja; Šego: Ovdje smo s jednim ciljem

Marin Šego
Hrvatska rukometna reprezentacija u ponedjeljak se okupila u Varaždinu po prvi put nakon Europskog prvenstva, među okupljenima su i povratnici u momčad Igor Karačić i Marin Šego.

Uvijek je lijepo bilo igrati za hrvatsku reprezentaciju, jako sam sretan što mogu pomoći, što mogu biti s našim dečkima. Obavili smo sve što smo trebali, imali smo sastanak, nema nikakvog skrivanja, imamo pripreme za kvalifikacije, nadam se da ćemo se dobro spremiti, ima puno novih lica, s nekima sam se i morao upoznavati, rekao je Karačić o povratku u reprezentaciju.

Ističe Karačić da Fince treba shvatiti ozbiljno:

Sportski, moramo se dobro pripremiti, kao neki laik možemo reći da smo favoriti i da ćemo to lako riješiti, da nam je to uvertira pred Svjetsko prvenstvo koje dolazi. Međutim, mi moramo odigrati 120 minuta perfektno, jednostavno našoj publici predočiti kakav će rukomet biti u budućnosti. Ovo je spoj mladosti i iskustva

U reprezentaciju se vratio i golman Marin Šego:

Opet smo se skupili tu nakon dugo vremena, jučer smo odradili prvi trening i sve ide svojim tokom. Ja sam tu jedno vrijeme pa opet nisam, ali dobro, to je bilo i prošlo. Ovdje smo s jednim zajedničkim ciljem. Ima dosta mladih lica, ali ima i nas starijih što je dobra kemija, rekao je Šego i stavio fokus na Finsku:

Ovdje smo da se uigramo ovih sedam dana, da se vratimo u stari ritam. Mislim da ćemo u tom uspjeti u ovih sedam dana i da ćemo spremno dočekati Fince. 

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.