Kampanja SEHA lige ”Budi 8. igrač” stigla u Ljubuški

Regionalna rukometna SEHA liga radi kampanju “Budi 8. igrač”, koja je posvećena navijačima, kako bi se povezali navijači, klub i rukometno društvo.

Utakmica Izviđač – Tatran Prešov, koji će se igrati 15. studenoga, je izabrana za promociju kampanje “Budi 8. igrač” u Ljubuškom i u BiH. Projekt bi trebao promicati jedinstvo na tribinama i sportski duh kako bi se pokazalo da je rukomet sport s nultom tolerancijom na nasilje.

”Mi sada zauzimamo važnu ulogu u ovom projektu, kao novi član SEHA lige i time želimo potaknuti sve navijače da daju podršku svojoj momčadi na ispravan način i da budu naš osmi igrač. Tijekom predstojeće utakmice protiv RK Tatran Prešov imamo malo iznenađenje za naše navijače”, navode iz Rukometnog kluba Izviđač.

Navijači se mogu fotografirati u Gradskoj sportskoj dvorani Ljubuški i postaviti fotografiju na društvenim mrežama uz hashtag #be8player. Najbolje navijačke fotografije s utakmice će biti nagrađene od strane SEHA lige.

U sklopu kampanje predviđeno je natjecanje za najboljeg navijača koje se sastoji od tri kruga:

Prvi krug: Fotografije navijača postavljene do 5. prosinca bit će objavljene u albumu ”be8player” na službenoj Facebook stranici Izviđača, a cilj je da najbolji navijač mora prikupiti najviše likeova za svoju fotografiju.

Drugi krug: Pet postova s najviše likeova od svakog kluba SEHA lige u albumu će biti predstavljeni igračima tog kluba, a oni će izabrati svoje omiljene – to će proizvesti 10 pobjednika u drugom krugu.

Završni krug: Krajnji pobjednik će biti izabran od strane navijača između četiri navijačke fotografije s najviše likeova od ovih 10 koji će osvojiti dres i on/ona će biti nagrađen s titulom najboljeg rukometnog navijača sezone i osvojiti ”all inclusive” vikend za SEHA Final 4 2017.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.