Kako osušiti lak na noktima?

Posušiti lak na noktima brzo može biti izazov, ali uz pravilne tehnike i proizvode to možete postići bez problema. Evo nekoliko savjeta i primjera kako najbrže posušiti lak na noktima.

1. Upotrijebite brzosušeći lak za nokte

Jedan od najefikasnijih načina da brzo osušite lak na noktima jest korištenje brzosušećeg laka za nokte. Ovi lakovi su formulirani da se brzo suše, često za samo nekoliko minuta. Primjeri takvih lakova uključuju “Seche Vite Dry Fast Top Coat” ili “Sally Hansen Insta-Dri Nail Color.”

2. Tanki slojevi laka

Nanosite tanke slojeve laka na nokte umjesto debelih. Debeli slojevi laka traju duže da se osuše, pa će tanji slojevi brže sušiti. Nanesite prvi sloj, pričekajte da se osuši, pa nanesite drugi.

3. Koristite brzosušeći sprej

Brzosušeći sprej za nokte je još jedan koristan alat. Nakon što nanesete lak na nokte i pričekate nekoliko minuta da se osuši, možete prskati brzosušeći sprej po noktima kako biste ubrzali proces sušenja.

4. Korištenje ventilatora ili hladnog zraka

Ako nemate brzosušeći sprej, možete koristiti običan ventilator ili hladni zrak iz sušilice za kosu kako biste ubrzali sušenje laka. Držite ruke ispred ventilatora ili sušilice kako bi hladan zrak brže osušio lak.

5. Kapi za sušenje laka

Kapi za sušenje laka su proizvodi koji ubrzavaju sušenje laka na noktima. Nakon što nanesete lak, pričekajte nekoliko minuta, a zatim nanesite nekoliko kapi ovih proizvoda na svaki nokat kako biste ubrzali proces sušenja.

6. Koristite UV ili LED lampu

Ako želite potpuno brzo sušenje, razmislite o investiranju u UV ili LED lampu za nokte. Ove lampe koriste svjetlost za brzo stvrdnjavanje gela i lakova za nokte, čime se postiže trenutačno sušenje.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.