Kada se on pojavio, Štimac je prekinuo trening ‘Vatrenih’

Hrvatski nogometni reprezentativci odrađuju pripreme za utakmicu sa Škotskom, a u utorak se na otvorenom treningu pojavio i Ćiro Blažević, kojeg su svi Vatreni izljubili.

Na večernjem treningu u utorak u Veslačkoj pojavila su se neka poznata lica, poput Darija Šimića, Marija Jurića, Jakova Sedlara i Ćire Blaževića, a bivši izbornik je opet imao poseban tretman.

Uoči utakmice protiv Srbije u Veslačku je došao s legendarnim bijelim šalom i pokupio pljesak i ovacije reprezentativaca i okupljenih navijača, dok je ovaj put Štimac prekinuo trening, te su svi njegovi igrači stali u red kako bi pozdravili i izljubili ‘trenera svih trenera’.

Vatreni, među koje su stigli Stipe Pletikosa i Luka Modrić, bili su dobro raspoloženi, pa su i najmlađi navijači na kraju dobili autograme i fotografije za uspomenu.

Prema posljednjim informacijama iz tabora Vatrenih, Sammir bi mogao zamijeniti Modrića koji nema pravo nastupa protiv Škotske zbog žutog kartona kojeg je dobio na susretu protiv Walesa.

(Sportski.net | Foto: Jabuka.tv)

2 komentara

  • stimac je jedna obicna propalica,prvo se htjeo ubacit u hns da moze krats kao ovi sto su na celu s mamicem,pa kad je vidio da je ppusio uvukao se maminju u pakšu a ovaj ga primio samo da ga ne mora slusat kako protiv njega vadi dokaze

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.