Kad država obnovi: Općinski službenik propao kroz strop renovirane zgrade

Službenik Općine Novi Grad u ponedjeljak je, zajedno sa stolicom, s drugoga kata kroz strop propao na prvi.

Kako javlja Dnevni avaz, upao je u urede Porezne uprave, koje su smještene u općinskoj zgradi.

Samo pukom srećom, jer je pao prvo na ormar pa onda na pod, a ne nekom od uposlenika na glavu, ovaj bizarni slučaj završio je bez većih posljedica, piše Avaz, navodeći da je ipak nakon nesreće Hitna pomoć odvezla općinskoga činovnika u Urgentni centar Opće bolnice Prim. dr. Abdulah Nakaš, gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Liječnica u Općoj bolnici koja je primila službenika rekla je sarajevskim novinama da je dobro prošao.

Pacijent ima uganuće zgloba desne noge, ogrebotine ispod koljena, a iščašio je i skočni zglob. Rekao je da je pao s visine od tri metra i da mu je pomoglo to što je prvo pao na ormar, pa onda na pod, rekla je liječnica.

Kako dodaje Avaz, općinari su bili u čudu, posebno zbog činjenice da je Općina, na čijem je čelu Semir Efendić, u obnovu zgrade i prostorija prije godinu i pol uložila čak 1,300.000 KM.

Samo u BiH: Promaknut dok mu se sudi za višemilijunsku krađu

Direktor Porezne uprave Šerif Isović potvrdio je za Avaz da se incident dogodio. Kazao je da su prostorije unajmili od Općine Novi Grad te da će tražiti detaljnije informacije i s predstavnicima Općine sagledati sve detalje o incidentu, kako se dogodilo i tko će sanirati štetu.

(www.jabuka.tv)

 

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.