Juniori Širokoga Brijega uvjerljivi na Šuškovu memorijalu

Na ovogodišnjem tradicionalnom Memorijalnom turniru ”Gojko Šušak” odigranom u Treningu kampu ”Musa-Karačić” u Širokom Brijegu sve su nagrade pripale domaćoj momčadi.

Na trokut turniru, čiji je pokrovitelj Ministarstvo hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Vlade Županije Zapadnohercegovačke, uz juniorsku momčad NK Široki Brijeg, nastupile su juniorske momčadi NK Romari i NK Kiseljak. Svaka je momčad odigrala po dvije utakmice po 45 minuta.

U prvoj utakmici Široki Brijeg ostvario je rutinsku pobjedu protiv Kiseljaka pogotcima Stipe Tokića i Ivana Grgića. U drugom susretu, međusobnom dvoboju momčadi iz središnje Bosne nije pobjednika. Renato Hrgić donio je prednost Vitežanima, a Kiseljaku je bod spasio Ahmed Purišević.

U trećoj utakmici Široki Brijeg i Romari prikazali su dobru igru, a naša je momčad stigla do pobjede pogotcima Mate Jurčića i Ivana Grgića. Poraz gostiju ublažio je njihov najzapaženiji igrač Dario Ivoš.

Pobjednički pehar kapetanu Širokog Brijega Mati Zvonimiru Lasiću uručio je klupski direktor Dragan Soldo. Ivan Grgić bio je najbolji igrač i strijelac turnira, a nagradu mu je uručio kapetan prve momčadi Širokog Brijega Dino Ćorić. Domaćin je u Vanji Džidiću imao i najboljeg vratara turnira, a nagradu mu je uručio Slaven Zelenika, predsjednik ŽNK Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.