Josipa Lisac u Sarajevu: Ulaznice po pretprodajnim cijenama do 1. travnja

Unikatna pojava glazbene scene – vokalno superiorna, specifičnih interpretacija i nekonvencionalnoga stila – Josipa Lisac pred sarajevsku publiku stiže 4. svibnja.

Prepoznatljiva po hitovima poput “Magla”, “Hir, hir, hir”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Boginja”, “Danas sam luda” i brojnim drugim, plijeni pozornost publike gdje god se pojavi, a njezini koncerti postali su vrlo ekskluzivni i redovito rasprodani nekoliko dana prije samoga održavanja.

Slično je bilo i na njezinom prošlogodišnjem koncertu, održanom u BKC-u, zbog čega ove godine pred sarajevsku publiku stiže u Dom mladih.

Za ulaznicama već vlada veliki interes, a organizatori iz agencije PRimera ističu kako će ih po pretprodajnim cijenama biti moguće kupiti do 1. travnja u sustavu kupikartu.ba.

Josipa Lisac proteklu je godinu dana koncertima obilježila 50 godina vrlo uspješne karijere.

U tih 50 godina meni je apsolutno najljepša glazbena suradnja i život s Karlom Metikošem (1940. -1991.). On je napravio za mene najljepše pjesme koje žive i danas. Napravio je antologijski album “Dnevnik jedne ljubavi” (1973) i autor je dviju rok opera “Gubec Beg” (1975) i “Grička vještica” (1979). Napravio je sve moguće hitove kao “Magla”, “Danas sam luda”… To su najljepši trenuci, na to sam ponosna, kazala je Josipa.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.