Još jedan dan potrage bez rezultata, stižu ronioci iz Gradačca – Jabuka.tv

Još jedan dan potrage bez rezultata, stižu ronioci iz Gradačca

Ni utorak nije dao rezultate u pronalasku nestalog Davora Barišića iz Gradačca koji je upao u Neretvu ispod Starog mosta prošle srijede.

Kako je ekipa portala Bljesak.info mogla vidjeti tijekom utorka pripadnici Jedinice operativne podrške (JOP) MUP-a HNŽ, tzv. ‘specijalci’ su pretraživali obale Neretve uzvodno i nizvodno od Avijatičarskog mosta.

Potraga nije dala rezultate, a kako se saznaje u Mostar će doći ekipa iz Gradačca koja će ići u ronilačku potragu za nestalim mladićem. Ovu ekipu angažirala je općina Gradačac.

Kako proteklih dana nije moglo doći do dogovora tko je nadležan za potragu, te kako je došlo do totalne zabune tko kome treba poslati dopis kako bi se krenulo u potragu, u Mostar je stigla majka nestalog Barišića, te njegova sestra koje su same pretraživale obale Neretve.

Protekla dva-tri dana su se u potragu uključili i gorski spasitelji koji su pretraživali dijelove obale nizvodno od Staroga mosta.

(www.bljesak.info)


2 komentara

  • Kome je stalo taj je pronasao ,ovdje se nije znalo tko pije ko placa ,opet kad su dosli ljudi kome je stalo do nesretnog mladica pronasli su.pokoj Davoru dusi nek pociva i Miru ,njegovoj obitelji sucut i Boze daj njima snage .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.