Jesu li razbojnici s Kobilovače izazivanje fame?

Iz MUP-a HNŽ-a osporavaju medijske priče kako na regionalnoj cesti, na jugozapadnom izlazu iz Mostara prema Čitluku, na predjelu Kobilovače suvereno vlada skupina cestovnih razbojnika baš kao u nekom akcijskom filmu.

Kako kažu, to je puko izazivanje fame, budući da još provjeravaju navode iz prijave koju su u utorak u podne zaprimili od 27- godišnje djevojke iz Čitluka. Kako neslužbeno doznaje Večernji list, ona je prijavila da je tom prilikom ostala bez više od 500 maraka u različitim valutama.

Naime, 12 sati ranije, odnosno 30 minuta poslije ponoći u noći s ponedjeljka na utorak, dok se vraćala kući, presrela su je trojica nemaskiranih muškaraca dvama vozilima te prepriječila put i opljačkala je. Osim što nisu krili lica, nisu bili ni nasilni, štoviše, prvo su navodno htjeli razgovarati s njom.

Da je riječ o neobično umiljatim tipovima, svjedoči i podatak da su joj ostavili mobitel i ostale dragocjenosti, a uzeli samo novac te mirno i neopaženo netragom nestali. Opet, kako se neslužbeno spominje, riječ je o bliskoj poznanici jednoga od vlasnika kladionice čiji je bliži stariji član obitelji nedavno doživio brutalno noćno razbojstvo u obiteljskoj kući u Širokom Brijegu, a koje još nije rasvijetljeno.

– U drugom slučaju koji se sada spominje vezano uz navodne famozne noćne prepade na Kobilovači, a dogodio se lani, točnije 20. ožujka 2016. godine u 4.30 sati, policija je protiv poznatih počinitelja podnijela izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru – zaključuju iz MUP-a HNŽ.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.