Jennifer Lawrence nakon plesa uza šipku: “Tu noć sam se raznijela”

Video na kojem vidno pijana Jennifer Lawrence pleše uz šipku procurio je u stranim medijima proteklih dana. Iako su mnogi očekivali njezino pravdanje u javnosti, oskarovka i najplaćenija holivudska glumica napisala je na Faceooku kako se tu noć odlično zabavila.

Prema izvorima portala Radar Online, Lawrence je na videu bila u Beču, gdje je proslavljala rođendan jednoga prijatelja.

“Jennifer je bila pijana i valjala se po podu na pozornici. Čak je i poljubila jednoga momka i počela se uvijati oko njega. U jednom trenutku je ostala samo u grudnjaku i počela još više plesati. Izgledala je divlje, ali se u isto vrijeme odlično zabavljala”, rekao je neimenovani izvor za Radar Online, što se može vidjeti i u videu.

Nekoliko sati nakon objave sporne video snimke, Jennifer se oglasila na Facebooku.

“Nitko ne želi da ga na internetu podsjećaju kako je pokušavao plesati uz stripersku šipku. Bio je to rođendan jednom od mojih najboljih prijatelja i pobjegla sam na sekund od moga paranoičnoga čuvara kako bih se zabavila. Ne želim se izvinjavati, raznijela sam se tu noć“, napisala je Lawrence.


Pored toga, glumica je dodala kako na videu ne pleše u grudnjaku, već u topu marke Alexander Wang, prenosi Klix.ba.

“Ne želim lagati, mislim da je moj ples poprilično dobar”, poručila je Lawrence preko Facebooka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.