Jedini kupio kartu i letio sam u avionu sa 189 mjesta

Kad je Skirmantas Strimaitis bukirao kartu u jednom smjeru za Italiju, nije ni pomišljao da će biti jedini putnik u avionu.

No Litavac, koji je putovao 16. ožujka putovao iz Vilniusa u Bergamo na skijanje, bio je u šoku kad je otkrio da ima čitavi Boeing 737-800 za sebe, prenosi Index.hr.

Jedini tko je još bio s njim u zrakoplovu, koji ima 189 sjedećih mjesta, bila su dva pilota i pet članova posade.

Strimaitis je posumnjao da nešto nije u redu kad je došao u zračnu luku u Vilniusu, gdje mu je rečeno da ga posada čeka. Nakon pitanja zašto, jer nije kasnio, obaviješten je da je on jedini putnik na letu.

Turistička tvrtka Novaturas potvrdila je za CNN Travel da su bukirali let iz Bergama u Vilnius za grupu klijenata taj dan. Kako bi izbjegli da se zrakoplov vraća prazan, za povratak u prodaju su stavljene karte u jednom smjeru.

No Strimaitis je bio jedina osoba koja je kupila kartu, što je dovelo do, kako je opisao, “jedinstvenog i nestvarnog iskustva.”

Tijekom leta koji je trajao oko dva sata napravio je nekoliko selfieja, a kaže kako mu se pilot tijekom slijetanja obratio “gospodine putniče”.

Naravno, ovo nije prvi slučaj da putnik nehotice dobije iskustvo privatnog zrakoplova. Karon Grieve bila je jedina putnica na letu aviona tvrtke Jet2 iz Glasgowa na Kretu 2017. godine, što je nazvala VIP tretmanom.

Prošle godine Beth VerSteeg, koja je letjela iz New Yorka u Washington, završila je kao jedina putnica na letu nakon što joj ne neimenovana zrakoplovna tvrtka pogrešno rezervirala kartu za let namijenjen samo osoblju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.