Javnost nije iznenađena Grašinim odabirom vjenčanog kuma

Na hrvatskoj javnoj sceni malo koje prijateljstvo traje toliko dugo koliko ono Petra Graše i mnogima omiljenog hrvatskog sportaša.

Kako doznajemo od osoba bliskih splitskom pjevaču, nekadašnji košarkaški as oduševljeno je prihvatio ukazanu čast.

Samo dva tjedna ostala su do vjenčanja glazbenika Petra Graše (45) i Hane Huljić (31). Unatoč velu tajne oko njihove svadbe, koja je već sada proglašena događajem godine na cijelom Balkanu, sa sigurnošću znamo da će našem popularnom pjevaču na vjenčanju kum biti dugogodišnji prijatelj Dino Rađa.

Dva će muškarca tako postati dvostruki kumovi s obzirom na to da je i Grašo Rađi bio “svjedok” na vjenčanju kad su 2001. godine on i Viktorija Đonlić sklopili brak. Ceremonija je održana na brodu, u jednom zaljevu u blizini Korčule, a uz mladence i kumove, svjedočilo joj je još svega troje ljudi, uključujući i skipera.

Grašina odluka je očekivana

Grašina odluka da Rađi uzvrati kumstvo posve je očekivana jer ih veže zaista dugogodišnje i blisko prijateljstvo. 

Rađa je, naime, godinama bio redoviti gost u bivšem restoranu Grašina oca Zorana koji je također igrao košarku, a navodno se polovinom devedesetih tako i rodilo njihovo prijateljstvo. Petar je Dinu prvi uskočio u pomoć u najturbulentnijem periodu života, kad se rastavljao od bivše supruge Željane.

U znak podrške Grašo je s Dinom čak i otpjevao njegovu pjesmu znakovitog naziva “Nisam više ja sa njon” kojom je umirovljeni košarkaš htio javno svima dati do znanja da započinje novi život s Viki.

Nema sumnje da je Grašinim izborom kuma zadovoljna i buduća mladenka Hana, uz koju će taj dan u crkvi stajati njezina prijateljica Domenica Žuvela. Tu je informaciju dala naslutiti osobno Domenica, koja se nedavno pohvalila kako već ima spremnu kreaciju za vjenčanje godine.

Domenica je objavom skice otkrila dio svečane haljine iz showrooma splitskih dizajnera Arileo za “jadan lijepi dan”. Prema skici da se naslutit kako će njezina haljina biti plave boje, dekoltirana i na tanke bretelice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Premda svoj najvažniji dan u životu žele zadržati samo za sebe, pa još ne otkrivaju u kojoj će se splitskoj crkvi vjenčati, Petar i Hana zadnjih dana su se ipak malo opustili.

Podsjetimo, kako smo izvijestili, Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kreatora Marija i Jurice Pirić, para koji stoji iza brenda Arileo, koji su joj radili haljine i za maturalnu večer, ali i za njezine nastupe.

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi najavljenoj za jesen, dakle nakon poroda, Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja u gradu pod Marjanom.

Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi, ako dozvole epidemiološke mjere.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • Ovaj Grašo mi je uvijek bio ok lik jer se nije toliko pojavljivao u medijima, ali brate preĆerašte ga sa njim, sa Hanom, Tonćijem, Vjekoslavom, Danijelom i Rađom…

    • Baci malo oko na Huljićev pop-šlager ‘Šta se to čuje’, pa će ti bit jasnija i njegova recentna pop-misa, i Milanovićevo huliganstvo, i obraćenje Tonija Cetinskog, i Grašina privatnost itd..

  • Koji neocekivan interes, vau, kuma nosi haljinu domacih dizajnera, skica otkriva da je plava i na bretelice, vau, dajte nam jos detalja, jedva cekamo

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.