JAVNA TRIBINA: ”Aktualna financijska situacija u ŽZH – kako dalje?”

Centri civilnih inicijativa (CCI) organiziraju javnu tribinu u Grudama, 15. travnja 2013. godine (ponedjeljak), s početkom u 17:00 sati (Kino dvorana u Grudama – ispod zgrade Općine), na temu: “Aktualna financijska situacija u ŽZH – kako dalje?”

Na tribini će se građanima obratiti, te odgovarati na njihova pitanja sljedeći zastupnici:

–   Mladen Ivanković Lijanović, NSRzB, Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH
–   Željko Tomić, HDZ BiH, Zastupnički dom Parlamenta FBiH
–   Ivan Leko, HDZ BiH, Skupština ŽZH
–  Branko Ćorluka, HSP BiH, Skupština ŽZH
– Jozo Miličević, HDZ 1990, Skupština ŽZH

– MODERATOR: Alenka Ban, Centri civilnih inicijativa (CCI)

Kroz šestogodišnji monitoring rada institucija zakonodavne i izvršne vlasti na razini kantona, entiteta i države, Centri civilnih inicijativa (CCI) planiraju do kraja travnja 2013. godine organizirati 14 javnih tribina diljem Bosne i Hercegovine, na kojima će zastupnici/izaslanici kantonalnih skupština, entitetskih parlamenata i državnog parlamenta razgovarati sa građanima o aktualnim problemima u izbornim jedinicama u kojima su birani na prošlim izborima.

Ovim putem Vas pozivamo da svojom nazočnošću uveličate ovaj skup, te iskoristite mogućnost da postavite pitanja o aktualnim problemima u Vašoj zajednici, koja ranije niste imali priliku postaviti ili na ista još niste dobili odgovor, te da na taj način date svoj doprinos za stvaranje neophodnih uvjeta za poboljšanje životnog standarda građana, te brži napredak naše zemlje ka euroatlantskim integracijama.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • znate vi bolje kako dalje a evo ću vam napomenuti Dovedite SIPU i neka utvrdi kako je županija otišla toliko u dug Tko bude to učinio treba vratiti novac i da ide u zatvor na tkz dobrovoljni rad bar 10 godina pa ćete vidjeti da neće više biti u minusuSLAŽETELI SE S PRIJEDLOGOM

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.