Javila se odbjegla mladenka: “Ja sam žrtva u cijeloj priči!” – Jabuka.tv

Javila se odbjegla mladenka: “Ja sam žrtva u cijeloj priči!”

U Gradačcu je izbio skandal na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića iz Gradačca i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka. Najljepši dan u njihovim životima pretvorio se u noćnu moru. Među mladencima je usred svadbe izbila svađa, a mlada je iste večeri otišla nazad kući. Do svađe je naime došlo zbog novca. Nakon što je mladoženja optužio mladu da je htjela uzeti novac prikupljen na svadbi, javila se i odbjegla mladenka.

Ispričala je bh. medijima da ju je obitelj njenog muža lažno optužila i da ona nije kriva što je njihov brak okončan i prije nego što je počeo. Iako mladoženjini tvrde da je mlada nakon svađe pokupila košaru s novcem i pokušala pobjeći, ona tvrdi da je žrtva u cijeloj priči i da za sve ima svjedoke.

Istina počinje od toga da me je dotični (suprug) nagovorio da dignem kredit, za što imam dokaz i za koji mi je on jamac. Novac od kredita pripao je njemu. Tim je novcem uredio kat kuće, a mene iskoristio. Nisam žalila, jer sam planirala i i ja tu boraviti. prenosi Mondo.rs.

Svađa je naime počela dan prije svadbe.

On mi je napisao da svojem ocu želi dati novac od svadbe kako bi on nekom vratio dug od 3.000 KM. On je zapravo mislio zaraditi na svadbi. Njegovi su se od početka miješali u planiranje svega, pa tako i na taj dan. U subotu, 27. listopada, nakon što sam svatovima podijelili kavu, otišli smo u auto da kuma ostavi novac. U tom trenutku otac mladoženje je došao da uzme taj novac. Ja sam se odmah vratila u restoran, a oni su ostali vani, priča mladenka.

Dodaje da je potom mladoženjin otac u alkoholiziranom stanju ušao u salu i počeo vrijeđati nju i njezinu majku.

Pokupila sam se i izašla, a s novcem nisam imala nikakvog dodira. Nisam otišla odmah, očekivala sam da će se mladoženja potruditi i vratiti. Imam svjedoke da nisam pokušala uzeti nikakav novac, nego da su oni sve izmislili kako bi mi se osvetili, jer sam otišla sa svadbe. priča ona.

Istaknula je i da je mladoženja nju iskoristio i otkrila da joj sve što se dogodila dodatno teže pada jer je u drugom stanju.

Mlada hoće sve: Mladenci se na svadbi posvađali zbog raspodjele novca

(www.jabuka.tv)


19 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.