Jarani se potrudili kako 15 mladića stradalih u Domovinskom ratu ne bi bilo zaboravljeno

Mještani sela Jare kod Širokoga Brijega potrudili su se kako 15 mladića koji su stradali u vrijeme Domovinskog rata ne bi bilo zaboravljeno.

Kako su rekli sugovornici RTV Herceg-Bosne, Jare su podnijele veliku žrtvu tijekom Drugog svjetskog rata, a u Domovinskom ratu mladići iz Jara su ginuli i na bojištima i u BiH i u Hrvatskoj.

Danko Bevanda o akciji na Plitvicama: Svi smo bili spremni dati svoje živote za slobodnu i suverenu Hrvatsku

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Ljudi, svaka vam čast. Da se nikad ne zaboravi. Ugledati se na židove, koliko oni cijene svoj narod. Molimo se kako bi nesloga i jal među nama nestao. Roditelji su me uvijek učili..ako ne možeš nekome pomoći nikada nemoj odnemoći, možeš uvijek izmoliti za ljude u potrebi ako ništa drugo. Roditelji od ovih momaka su preživjeli najgore. Bože daj im snage.

  • Nažalost ni Branitelji nisu što su bili u ratu nepoznaju oni što imaju od čega život one koji nemaju ništa a skupa bili u robu i kupili mrtve i ranjene kolege .

  • istina mozda bi mi dica bolje zivila da san poginijo evo branitelj sam bijo invalid 50posto sve regularno neman posla dica odose vani tuga pokoj vjecni svim istinskim braniteljima

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.