Jägermeister: Velika avantura narančaste ekipe na Jahorini

Proteklog vikenda, olimpijska ljepotica Jahorina bila je centar regiona kada je dobar party u pitanju. Novosadska ekipa, koja stoji iza najvećeg glazbenog festivala u regiji, Exita, donijela je po prvi put u Bosnu i Hercegovinu exitovsku magiju – Festival 84.

Iznenađenja nije nedostajalo, pa je čak i kiša odlučila da nas počasti svojim prisustvom i prijetila da prekine zabavu, no to veselu narančastu ekipu nije omelo da širi pozitivnu energiju. S prijateljima se nazdravljalo i plesalo  u dnevnim zonama u holu hotela Vučko i na platou Kolibe. Vesela ekipa se u noćnim satima zaputila do Main Stage-a, u Jäger zonu posebno dizajniranu i prvi put predstavljenu na Festivalu 84. Blic aparata našeg fotografa neprestano je bljeskao ispred photowalla – nezaboravnu uspomenu s prijateljima u Jäger zoni mnogi su ponijeli sa sobom kući.

Uz savršeno ohlađen Jäger  na -18 ⁰C, čist ili u mixu sa premium gaziranim pićem, posjetioci Jäger zone uživali su skoro pa u prvim redovima u izvedbama regionalnih zvijezda poput Van Gogha, Helem Nejse, Frenkia, Kontre i Indiga, ali i najzvučnijih imena svjetske glazbene scene,  Asian Dub Foundation, Sigma, Filatov&Karas, Mahmut Orhan, Umek…. Narančaste „ruke“ neumorno su aplaudirale poznatim svjetskim hitovima do ranih jutarnjih sati. Videom smo uspjeli da prenesmo samo mali dio energije Festivala.

Pratimo priče koje stvaraju uspomene i nastojimo uvijek biti dio njih.

Biti dio Exitovske avanture u regiji za nas je bio veliki izazov ali i zadovoljstvo. Exit je prvi put u BiH, a mi smo htjeli našim fanovima ponuditi Kutak koji će im ostati u sjećanju. Tako smo specijalno dizajnirali našu Zonu, i prijateljima brenda pored shotova najpoznatijeg njemačkog likera ponudili mix sa premium gaziranim sokovima. Posebno zadovoljstvo nam je pružilo druženje s kolegama novinarima na press drinku, te naravno uživanje u izvedbama najvećih svjetskih glazbenika, poručila je Kristina Naletilić, brand managerica Jägermeistera u BiH

Sljedeća stanica? Otkrivamo uskoro… reći ćemo da će opet biti  u prirodi, no pravim Jägerovcima ne smeta hladnoća, ni minusi.. naročito njih osamnaest u svom omiljenom piću. Vidimo se uskoro u Jäger zoni!

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.