Jadranka Kosor je ponovno predsjednica: Ujedinila se s Kerumom

Samo dan nakon službenog isključenja iz stranke u kojoj je bila cijelu političku karijeru, bivša premijerka je ponovno – predsjednica.

Na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru obznanila je da je postala predsjednica Kluba zastupnika “Jadranka Kosor i Hrvatska građanska stranka”, odnosno udružila je snage s ‘bracom i sekom’ – Željkom Kerumom i Nevenkom Bečić.

“Većinom glasova je odlučeno da ja budem predsjednica Kluba. Zastupat ću svoj program gospodarskog oporavka iz 2010. godine Od početka ovog mandata nikada nisam dobila priliku i čast govoriti u ime Kluba HDZ-a.Čak i kada se radilo o izmjenama zakona koje sam sama pisala”, objasnila je bivša premijerka i predsjednica HDZ-a.

Sada će ponovno imati priliku govoriti, ovoga puta u ime Kluba zastupnika koji je nastao udruživanjem s Kerumovima.

“Htjela bih izraziti zahvalnost Željku Kerumu koji me ovlastio da potpišem konstituiranje Kluba zastupnika s Jadrankom Kosor. On trenutno radi na terenu, a kroz moju osobu je prisutan jer sve što ja radim u Saboru je po izravnim uputama Željka Keruma. Jadranka Kosor je zvijezda koja je sjajila i koja će opet sjajiti na hrvatskom političkom nebu”, komentirala je Nevenka Bečić.

(RTL.hr)

5 komentara

  • Jadna jadnice , što normalno ne odeš u mirovinu i ne makneš se više iz politike koja očito nije za tebe !!
    Ti si politički mrtva . Nikad nisi izabrana za premijerku , ti si samo postavljena ! Od Ive Sanadera , koji je mislio i dalje vladati preko svoje marionete , Međutim ti dobila krila .

  • mnogi su to mislili ,znali i komentirali davno, a ovi što sad komentiraju sada samo znači da nisu imali ni prije ni sada svoje mišljenje.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.