Jackie Stallone, majka poznatog glumca, umrla u dobi od 98 godina

Jackie Stallone, majka holivudske zvijezde Sylvestera Stallonea, ali zvijezda i u svoje ime, umrla je u dobi od 98 godina, piše BBC u utorak.

Astrologinja i promotorica ženskog hrvanja umrla je u snu kako je i željela, objavio je njezin najmlađi sin Frank.

Bilo je teško ne voljeti je, bila je vrlo ekscentrična i živopisna osoba, dodao je Frank u objavi na Instagramu. Bila je bistra uma do smrti.

Rođena je kao Jacqueline Frances Labofish 29. studenog 1921. Pobjegla je s 15 godina iz svog doma u Washingtonu kako bi se pridružila cirkusu.

Moj otac, imućni odvjetnik, htio je da upišem pravo, ali ja sam htjela biti na pozornici, rekla je za Times 2005. godine.

Bila je umjetnica na trapezu dvije godine, a onda je postala pjevačica na Broadwayu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

This morning my brothers and I lost our mother Jackie Stallone . She was the mother to four children, Tommy, Sylvester, Frankie and my late sister Toni Ann. She was a remarkable woman working out everyday full of spunk and fearless . She died in her sleep as she had wished. It was hard not to like her, she was very eccentric and flamboyant person. She was born on November 29 th 1921 in Washington DC ,she lived through prohibition , the depression and World War II . I would talk to her for hours about the 20’s 30’s and 40’s. It was a history lesson. Her mind was as sharp as a razor till the day she died. She never wore a mask a true revolutionary gal . I guess I’m drowning my emotions in tears and to much vino. But when you’ve known someone for 70 yrs it tough and sad. She had seven grandchildren and 3 great grandchildren . My brother Sylvester took care of her like a Queen for all of her life. I will never be able to call my mom again or have her yell at me why I never got married . But we all loved her and her sprit to survive and prevail . I’ll miss you always mommy. @officialslystallone

Objavu dijeli Frank Stallone (@frank.stallone)

S prvim suprugom Frankom Stalloneom, frizerom i povremenim glumcem, dobila je dvojicu sinova – slavnog glumca Sylvestera koji je utjelovio Rockyja i Ramba te glazbenika Franka mlađeg.

U drugom braku s Anthonyjem Filitijem imala je kćer Toni D’Alto koja je umrla od raka pluća 2012. u dobi od 48 godina.

Dugogodišnja pobornica fitnesa za žene, otvorila je 50-ih godina prošlog stoljeća teretanu samo za njih, nazvala je Barbella’s i vodila vježbe na lokalnoj televiziji u Washingtonu.

Pojavila se u programu GLOW: Gorgeus Ladies of Wrestling koji je popularizirao žensko hrvanje na televiziji.

Treći put se udala 1998. za Stephena Devinea. Većinu braka živjeli su na 16 kilometara udaljenosti.

On je htio da živimo zajedno, ali ja sam živjela 20 godina s mojim bivšim supruzima i to nije funkcioniralo, jednom je rekla mama Stallone.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Taking it easy as usual 😊 🐕 🐶 #stallone #jackiestallone

Objavu dijeli Jacqueline Stallone (@officialjackiestallone)

Sudjelovala je 2005. u britanskoj verziji Celebrity Big Brothera. Ušla je u kuću kao gošća iznenađenja.

Naročito se iznenadila njezina bivša snaha Brigitte Nielsen, koja je sa Sylvesteroovm majkom imala napet odnos. Kad je vidjela tko ulazi u BB kuću, šokirana Nielesen je zavapila: O moj Bože, Jackie!.

Aha,.. Jackie, otpovrnula je ona.

Počivaj u miru Jackie Stallone – zaslužna si za jedan od najvećih trenutaka na televiziji, tvitao je producent Big Brothera Jamie East.

(Hina)4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.