Izvučene su grupe za Ligu mjesnih zajednica 2023. u Širokom Brijegu

U Gradskoj vijećnici održano je izvlačenje skupina i parova za održavanje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

MNL MZ Grada Širokog Brijega je jedan od najposjećenijih događaja u Širokom Brijegu, a ove godine svjetla reflektora obasjat će 22. izdanje.

Utakmice MNL MZ će se igrati na športskim terenima Prve osnovne škole u Klancu u razdoblju srpanj – kolovoz 2023.

Početak MNL MZ najavljen je za ponedjeljak 3. srpnja 2023. godine, utakmicom između mjesnih zajednica Dobrkovići i Brig.

Utakmice će se najvjerojatnije igrati u sljedećim terminima, prva utakmica u 20 sati, druga u 21 i treća u 22 sata.

Ponedjeljak, 3. srpnja:

1. utakmica – Dobrkovići – Brig
2. utakmica – Jare – Dužice
3. utakmica – Izbično – Crne Lokve

Utorak, 4. srpnja:

1. utakmica – Dobrič – Provo Grabova Draga – Crnač
2. utakmica – Privalj – Oklaji
3. utakmica – Turčinovići – Mokro

(www.jabuka.tv | Foto: Športski savez Široki Brijeg)

34 komentara

  • Ovaj Brkić nije iz Rasna on živi u Širokom Brijegu u Rasnu očito nema stanovnika već dugi niz godina sve odselilo

  • Mala mjesta nemaju šanse,jer je slab roster.Ko će igrati,jedva se skupe neki.Uvijek isto,favoriti Lijeva i Desna Obala,Knešpolje,Kočerin.Kako je krenulo možda za 10 godina za ova manja mjesta C.Lokve,Buhovo,Crnač,Čerigaj,Izbično itd. budu nastupali Nepalci,Filipinci itd.Dobro je ovo da se uopće održava.U budućnosti će se morati dozvoliti ujedinjenje 2,3 MZ.

    • Privalj polufinale prošle godine a i ove će daleko,al istina nedaj bože finala ko bi ih skupio 11,onih 6 sigurno se mogu nosit na malom sa svakom ekipom

  • Turcinovici zadnji put osvojili 2014.tako im je to kad ih vodi Bubalo S.i igraju vecina Bubala ,nema harmonije i sloznosti ko nekad davno ,sad im u selu vladaju partijasi HDZ i njihova djeca ,nema dobra ,cast izuzecima koji nisu partijasi,samo se traca ,ogovara ,zavidi ,uzas ,slično je i po Sirokom ,vecina Hercegovine su veliki uhljebi ,ooz❤️

  • Privalj polufinale prošle godine a i ove će daleko,al istina nedaj bože finala ko bi ih skupio 11,onih 6 sigurno se mogu nosit na malom sa svakom ekipom

  • Sto vam smeta Željo, i vi ste svi od nekud doselili ili odselili pustite covika na miru.A svi ste oped kulturni i pismeni. ŽIVILO RASNO. AJMOOOOOOOO RASNOOOOO U ❤.
    NEKA PATI KOGA SMETA😘😘

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.