Izvršena prozivka igrača i izabrano novo vodstvo HŠK Posušje

HŠK Posušje

U ponedjeljak u općinskoj vijećnici u Posušju održana izvještajno – izborna skupština Hrvatskog športskog kluba Posušje. Podneseno je izvješće o radu i financijsko izvješće, te su izabrani članovi Upravnog i Nadzornog odbora, koji će u sljedećim mjesecima skrbiti o klubu koji broji više od 200 aktivnih članova u svim kategorijama.

Izvješće o prošlogodišnjem radu i uspjesima kluba, što se tiče natjecateljskih kategorija iznio je Mario Knezović. Tako su limači osvojili prvo mjesto, pioniri su bili peti, kadeti deveti, juniori jedanaesti u svojim natjecanjima, dok su seniori sezonu 2013./2014. završili na drugom mjestu Druge lige FBiH – Jug.

Financijsko izvješće podnio je bivši predsjednik kluba Dario Sesar i od strane članova Skupštine jednoglasno je prihvaćeno. Financijska strana u klubu zasada je stabilna iako je to jako teško postići u ovim vremenima.

Novi članovi Upravnog odbora su: Branko Bago, Dario Sesar, Vinko Romić, Ivica Pavković, Slavo Begić i Slaven Petrović.

Na jednoj od sljedećih sjednica UO izabrat će se i predsjednik kluba.

Ivica Landeka, Mladen Vranjković i Frano Lebo novi su članovi Nadzornog odbora.

Inače, danas je na Mokrom Docu održana prozivka nogometaša HŠK Posušje i započelo se s pripremama za nastavak proljetnog dijela sezone. Podsjetimo, nogometaši Posušja trenutno zauzimaju drugo mjesto sa 29 bodova, sedam manje od prve ljubuške Sloge i dva više od trećeg Tomislavgrada.

Što se tiče igračkog kadra svi su se odazvali osim M. Bage i Z. Begića koji su pronašli nove klubove, priopćio je klub na službenoj facebook stranici.

(www.jabuka.tv | Foto: Mate Stipić)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.