Izviđač doveo bivšeg kapetana reprezentacije Srbije

Ratko Nikolić, koji će u rujnu 2017. godine napuniti 40 godina, novi je igrač Izviđača iz Ljubuškog. Iskusni pivot i bivši kapetan reprezentaije Srbije potvrdio je da je sve dogovoreno s upravom prvaka BiH te se još čeka službeno potpisivanje ugovora.

Nikolić je prošlu sezonu igrao za banjalučki Borac koji mu nije produžio ugovor.

“Nisam planirao igrati više ovdje, očekivao sam angažman u Kataru, međutim, ljudi iz Ljubuškog su me pozvali i prihvatili sve moje uvjete, tako da smo se vrlo brzo dogovorili, a uskoro ćemo i potpisati ugovor. Nisam se planirao vraćati u BiH, ali su oni bili vrlo korektni, obavio sam i razgovor s trenerom Zdenkom Grbavcem, tako da ću igrati za Izviđač”, potvrdio je za Mondo Ratko Nikolić.

On će biti veliko pojačanje za Izviđač u završnici prvenstva BiH u kojoj će ”Skauti” braniti titulu prvaka koja donosi i mjesto u SEHA ligi u kojoj se trenutno i natječe.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Donekle mi nije drago jer dolazi iz borca, koji je trenutno jedini u nekakvom nadmetanju s Izvidjacem (iako nije Izvidjacu u rangu), cisto stvar nekakva rivalstva. Al pozdravljam ipak njegov dolazak jer je covik sigurno iskusan i veliko pojacanje nasima..valjda je dovoljno profesionalac pa mu nece tesko padat kad Izvidjac bude busio Borca, ipak sad igra za Izvidjac pa je “nas”:-)

  • Ajde puši neku stvar i ti i tvoj široki, selendra. Prošo sam cilu Hercegovinu,žali bože ko nam se gradom zove,dva semafora u cilom “gradu”..Oštećen je Ljubuski zato..Nebi da je Dinamo a kamoli siroki…….Ajmo susediiii,eto nas,punimo dvoranu opetttt

Komentiraj: