Dojučerašnji bek Zrinjskog potpisao za Željezničar

Dosadašnji nogometaš aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, potpisao je jednoipolgodišnji ugovor sa Željezničarom.

Danijel Stojanović je rođen 1984. godine u Našicama. Prošao je omladinske selekcije Cibalije, a seniorsku karijeru je počeo u Hrvatskom dragovoljcu. Potom dolazi u BiH, u ekipu Posušja, za koju je igrao do srpnja 2008. godine i dolaska u momčad Zrinjskog. Nakon dvije kvalitetne godine igranja u Zrinjskom prelazi u portugalski Nacional gdje je igrao sljedeće dvije godine. Zatim dolazi u splitski Hajduk gdje se također zadržao dvije godine, a potom slijedi povratak pod Bijeli brijeg u siječnju 2014. godine gdje je igrao do dolaska u Željezničar.

Stojanović, koji pokriva poziciju lijevog beka, u dresu Zrinjskog je odigrao 107 utakmica, a postigao je sedam pogodaka, te dodao 12 asistencija. U Hajduku je nastupao 22 puta, dok je za Nacional odigrao 19 susreta. U ovoj sezoni, Stojanović je igrao na 10 utakmica, postigao je četiri pogotka i upisao dvije asistencije. Stojanović se već priključio momčadi u Međugorju.

”Dogovor postignut u vrlo kratkom vremenu. Ljudi u upravi su pokazali veliku ozbiljnost i iskrenost što mi je jako važno gdje god da sam išao. Mislim da ‘Željo’ može puno u nastavku, ali neću puno obećavati riječima, nego jedva čekam početi sa treninzima i naravno jedva čekam početak sezone”, kazao je Stojanović.

Sportski direktor Željezničara Aldin Čenan kazao je da su pregovori protekli korektno i brzo.

”Danijel je karakteran nogometaš i čovjek, pravi primjer pobjednika na terenu, te nam je veoma drago što je došao u ‘Želju’ da pojača konkurenciju na lijevoj strani. Naš cilj je da imamo 18 podjednako kvalitetnih igrača i karakterno jakih koji će svaku utakmicu igrati sa jakom željom da pobijede jer znamo da je to ono što naši navijači žele”, rekao je Čenan, priopćeno je iz FK Željezničar.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: