Iznenadit će vas cifra koju su dobili farmeri u “Ljubav je na selu”

Do kraja 13. sezone RTL-ovog showa “Ljubav je na selu” preostale su još dvije epizode, a doživljaji farmera i njihovih djevojaka i ove su godine rušili rekorde gledanosti. Nova voditeljica je Anita Martinović, koja je zamijenila Marijanu Batinić, a ove godine u emisiji sudjeluje pet farmera i jedna farmerica.

To su Rasema, Dragan, Marijan, Neven, Zoran i Jurica čije je scene RTL naknadno odlučio izbaciti u montaži jer se nakon emitiranja prve epizode u kadru vidjelo da na ruci ima tetovažu nacističkog sadržaja.  Veliki motiv za sudjelovanje u showu je i honorar, a kako doznaje Slobodna Dalmacija, on se kreće između 40 i 50 tisuća kuna. Zanimljivo je da honorar ide isključivo farmerima i farmericama, dok su oni koji se bore za njihovo srce u showu dobrovoljno.

Honorari sudionika svih RTL-ovih formata, baš kao i ostale stavke ugovora kojeg sudionici potpisuju s RTL Hrvatska su poslovna tajna i dio poslovnog odnosa te ih kao takve ne komentiramo, poručuili su Slobodnoj s RTL-a.

Inače, u posljednjoj epizodi ovogodišnje sezone upoznat ćemo im nove farmere, koje ćemo gledati najesen, u 14. sezoni showa “Ljubav je na selu”.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.