Izložba sitnih životinja u Ljubuškom

Udruga za uzgoj i zaštitu sitnih životinja Columba Ljubuški organizira petu po redu izložbu sitnih životinja, koja će se održati u subotu i nedjelju, 22. i 23. studenoga u sportskoj dvorani Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom.

Svečano otvorenje izložbe je u subotu, 22. studenoga u 11 sati, a izložba će toga dana biti otvorena do 18 sati. U nedjelju, 23. studenog je proglašenje pobjednika izložbe te dodjela pehara i nagrada.

Columba je punopravna članica Saveza za uzgoj i zaštitu sitnih životinja FBiH pa se na izložbi se očekuje veliki odaziv svih udruženja iz Saveza, kako iz susjednih općina, tako i iz cijele BiH i šire. Među izloženim eksponatima bit će mnogi koji su već osvojili nagrade na međunarodnim izložbama.

“Osim što je i humanitarnog karaktera, izložba je dobra prilika za susret gospodarskih subjekata koji se bave proizvodnjom žitarica i prateće opreme. Pozivamo Vas da u što većem broju posjetite ovu zanimljivu izložbu i saznate nešto novo o uzgoju i zaštiti sitnih životinja i same
prirode”, priopćili su iz Columbe.

(Fena)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.