Izetbegović: Ima većih problema od afere u SDA, približeni stavovi za Mostar

U Sarajevu je u utorak održana sjednica Kolegija Stranke demokratske akcija koja je opterećena aferom “Asim”.

Nakon sjednice medijima se obratio predsjednik SDA Bakir Izetbegović. 

Govoreći o političkoj budućnosti načelnika općine Novi Grad Semira Efendića, Izetbegović je poručio da ne misli kako će doći do njegove smjene, ali da će snositi političke posljedice.

Trebao je ovakve stvari prijaviti stranci. Nije trebao ići u javnost, jer to je na kraju krajeva i protuzakonito. Vidjet ćemo što će i tužiteljstvo kazati, pojasnio je Izetbegović.

Na upit o “borbi klanova” unutar SDA, Izetbegović se nasmijao te priupitao Denisa Zvizdića o navodnim klanovima, te nastavio:

Ovaj Gatački klan je upravo kajmak donio.

Odgovarajući na pitanja, Izetbegović je poručio da će uskoro biti održan i Glavni odbor stranke.

Hadžihafizbegoviću zbog korupcijske afere izmakla fotelja, u sklandal upleten čelnik OSA-e

Bit će proširen svim predsjednicima općinskih odbora, a razmotrit ćemo ozbiljnija pitanja od ovog, Bosna i Hercegovina ima ozbiljnijih pitanja od poneke greške nekog kadra SDA, naglasio je Izetbegović.

Na pitanje o izmjenama izbornog zakona BiH, Izetbegović je kazao da ne misli kako se nešto posebno može postići po pitanju Izbornog zakona.

Imamo situaciju sa SNSD-om i tu nam gospodin Dragan Čović može pomoći. Moraju biti dvije strane zainteresirane da bi se mi nastavili sastajati, ali mislim da ćemo nastaviti. Gospodin Čović je rekao da ću se iznenaditi koliko su približeni stavovi po pitanju Mostara, ali po pitanju Izbornog zakona nisu približeni stavovi. Pitao sam partnere i Komšića i Radončića i oni smatraju da treba nastaviti tragati za rješenjima po pitanju Izbornog zakona. Uvijek treba imati komunikaciju, nije lako voditi stvari u ovoj zemlji, kazao je Izetbegović.

Na pitanje o Vladi Sarajevske županije, Izetbegović je odgovorio da ne zna da je netko doveo u pitanje imenovanje Vlada SŽ, prenosi Radiosarajevo.ba.

Bilo je nekih promjena imena, ali će gospodin Aljoša Čampara glasovati za novu Vladu SŽ ukoliko do toga dođe, zaključio je Izetbegović.

SDA, DF i SBB preuzeli vlast u Sarajevskoj županiji

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Oni se izmedu sebe kradu i kolju. A sto tek rade hrvatima kojo su malobrojniji i nemocni. Ovaj sef Ose samo reda aferi za aferom i nitko ga ne smjenjuje. Pa do kada ce se to tolerirati..? Sve ovo polazi od Bakira. Tako su izabrali i Komsica, tako su pokrali SDP i SBB ali ih sve ujedini mrznja prema hrvatima. Onda sve te medusobne sukobe zaborave i sve upere ka hrvatima. Samo da bi ih razvlastili i pokrali i na kraju unistili…Paralelno nam Erdogan Bakirov prijetelj salje desetine tisuca migranata, terorista, narkomana. Valjda on to radi drzavi BiH koja mu je ostavljena od Alije u amanet. Pravo se brine a ovi u Sarajevu cute tko zaliveni…

  • Mrš krme lojavo babino. Lopove jedan. Dabogda krepo u trezoru. Sve si opljačkao konju jedan. Jednog će te dana tvoji udaviti kao štene.

  • Ma ne treba vise pregovarati.Raspisi referendum i cao.Zna se tko su poturice.Izdaja im je u bicu.Pet nacionalnosti promijenili.Sutra ce opet samo da budu begovi i age.Nema zivota sa njima, samo prevara i svadja.Zato svatko na svoju stranu i sretna Bosna , a i mi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.