Izdali tjeralicu i na hrvatskom, nagrada za podatke o Dakiću

Dražen Dakić je prošli četvrtak navečer upao u kuću u Villingendorfu, mirnom mjestašcu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi. Ubio je vlastitog sina, a njegova majka uspjela je pobjeći, prenosi 24sata.hr.

Već šesti dan traje potraga za Draženom Dakićem koji je ubio vlastitog sina i još dvoje ljudi. Njemački je javni tužitelj stoga raspisao nagradu od 5000 eura za informacije koje će dovesti do njegova uhićenja, javlja Bild.

NRWZ piše da se potraga koncentrirala na šumu u blizi mjesta zločina, ali i na rutu prema Hrvatskoj. U timu koji vodi potragu je oko 60 ljudi. Danas bi se trebao pretražiti zadnji dio šume. Izdali su tjeralicu i na hrvatskom jeziku.

Podsjetimo, Dakić je prošli četvrtak navečer upao u kuću u Villingendorfu, mirnom mjestašcu na jugozapadu Njemačke i ubio troje ljudi.

Dražen je, kako pišu njemački mediji, ušao kroz vrt i počeo pucati odmah s terase na bivšu partnericu i njezine goste, koji su se okupili kako bi proslavili dječakov polazak u školu. Nosio je dugo oružje, odnosno nekakvu pušku.

Ubio je svog sina Darija (6), ženinu prijateljicu (29) te ženina novog dečka (34). Njegova supruga, inače porijeklom iz Latvije, uspjela je pobjeći iz kuće susjedima kad je Dražen počeo pucati i tako se spasila.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: