Izaslanstvo HVIDRA-e i HNS-a obilježili Dan hrvatskih ratnih vojnih invalida

Izaslanstva HVIDRA-e Mostar i Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u ponedjeljak su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća ispred spomenika hrvatskim braniteljima na Trgu hrvatskih velikana u Mostaru obilježili Dan hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata BiH i RH i Dan državnosti Republike Hrvatske.

Molitvu za poginule i umrle članove Udruge kao i sve hrvatske branitelje predvodio je don Davor Berezovski.

Dan hrvatskih ratnih vojnih invalida i Dan državnosti Republike Hrvatske je 30. svibnja, a s obzirom da taj nadnevak pada u nedjelju, cijela organizacija obilježavanja je prenesena na ponedjeljak, priopćeno je iz mostarske HVIDRA-e.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

 • Pogledam s lijeva na desno sliku…pa s druge strane i…dodje mi da se ubijem…obzirom na prigodu,tko su ove prikaze??!!

 • Covic pokupio ovaj sljam iz drzavnih firmi, ove svoje potrcke iz HNS i laganini.. Ovi ljudi sa Hvidrom i invalidima nemaju ama bas nista osim sto se sprdaju sa tom populacijom. Pa vidite vi tko je u toj zalosnoj povorci..

  • Nije do njega, do nas je, što MI ne obilježavamo Naše Obljetnice, od z Tenkove, pa sve redom…
   Predali smo njima sve što smo stekli i sad samo lajemo!!!

 • Ovo se namjerno radi. Sve samo da nam se ogadi HVO i HVIDRA i uopće borba koju smo vodilo ko časni ljudi. Naglašavam časni ljudi.

 • Sramite se potpisali ste sramnu Trecu Reviziju na Reviziju Revizije Tisuce pripadnika HVO skinuta prava a povrcan broj korisnika muslimanske strane, a sad paradirate vidi faca sve je jasno ko dan,Tisuce obitelji iz Aminiskog bez kruha ostavili ,raselili ,žalosno

  • 9:23..tocno potpisujemmm!Sram ih bilo!Meni su balije smanjile na 30%..nisam kupljeni..vec ranjeni invalid!A svaka balijska bagra ima 70%!Idpod te cifre ih nema!Nas su izdali i prodali..fuj na njih..evo na slici…lopov..kriminslac..izdsjica..pickodavalica..podrumas..dezeeter..ljubavnica..dupolizac..kurvica..itd itd..malo invalida

 • Trebalo bi angažirati astrologa jer se i ovi popovi već pomalo gube u svim tim datumima, a znaju oko toga, uštapa, solsticija, prvih subota i četvrtaka, kvatri i pomijeranja.

 • Ovi su se u ratu sprdali i pljuvali po nama i to i sada rade. Ali sada imaju moc i lovu. A onaj tko ima lovu on pise povijest i reda ove potrcke, uvlaciguzane na celo udruga koje su prodane i u sluzbi velikog vode. Neka ih je sram…!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.