Iz Neretve izvučen automobil s tijelima stradalih studenata

Iz rijeke Neretve u mjestu Bijela izvučen je automobil Škoda Fabia, a kako doznaje Bljesak.info na licu mjesta, u automobilu su se nalazila tijela troje studenata, dok četvrto nije pronađeno. Pronađena su dva ženska tijela i jedno muško.

Potraga za tijelom četvrtog studenta bit će nastavljena u nedjelju.

“U ovoj nezgodi smrtno je stradao vozač Vjekoslav Božanović, te putnici u vozilu Antonija Šarić (1993), Tena Vračević (1996), Domagoj Roso (1995) dok je lakše tjelesne ozljede zadobio Stjepan Bošković (1994), svi državljani Republike Hrvatske. Iz jezera Salakovac su izvađena tijela Antonije Šarić, Tene Vračević i Domagoja Rose, dok tijelo Vjekoslava Božanovića za sada nije pronađeno, potraga se nastavlja u nedjelju oko 10:00 sati, priopćeno je iz Civilne zaštite.

Automobil Škoda Fabia, koji se nalazio na dubini od 15 do 17 metara, izvučen je posebnom dizalicom u 19.07 sati, a nakon toga promet je na magistralnoj cesti u potpunosti obustavljen. Izvlačenje je trajalo dva sata.

Podsjetimo, četvero hrvatskih državljana, dvije djevojke i dva mladića iz Vinkovaca i okolice, utopilo se nakon što je jutros oko 10 sati vozilo marke “škoda fabia” vinkovačkih registarskih oznaka sletjelo u Neretvu u mjestu Bijela, sjeverno od Mostara.

Smrtno su stradale dvije mlađe muške osobe inicijala V. B. (1991.) i D.R. (1995.) i dvije djevojke, Š. A. (1993.) i T. V. (1995.), dok se mladić S.B. (1994.) uspio spasiti tako što je isplivao iz Neretve. Preživjeli je smješten u SKB Mostar na odjel neurokirurgije i izvan je životne opasnosti, potvrđeno je danas za Bljesak.info.

(Bljesak.info)