Iz Dinama demantirali da je Mamić izbačen iz kluba

Dinamo je službeno reagirao na današnje priopćenje udruge “Dinamo to smo mi” koja je danas objavila da je na njihov zahtjev klub iz članstva izbacio Zdravka i Zorana Mamića te Damira Vrbanovića.

GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge “Dinamo to smo mi” koji su se pojavili u medijima.

Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba.

Isto tako, “prošlog tjedna” nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna.

Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba, navodi se u priopćenju zagrebačkog kluba.

Mamić izbačen iz članstva GNK Dinamo Zagreb

(www.jabuka.tv)


9 komentara

 • Jadna novinarstva, osobito od strane takozvane HTV televizije. Ta televizija nema ništa hrvatsko. sranje obično. A i ova udruga “Dinamo tio smo mi” je skupina jugonostalgičara sklepana po uzoru na orjunaše iz “Naš Hajduk”.

  9
  1
 • Mamiću dovedi Goci na zimu novih 15 igrača i da mi jednom u svojoj povjesti imamo ekipu koja če otić u Mostar i bez većih problema dati zrinjskom nekoliko komada..Otić na koševo dati Sarajevu i više od toga,otić na grbavicu i ponizit želju sa igrom na terenu.Dosta nam više milostinje i gledanja kako nam ti isti klubovi pomažu da izidjemo u Europu.Kad ćemo mi njima pomoći i biti prejaki za ovu ligu.Trebamo ekipu a ne iz godine u godinu gledat kako nam drugi pomažu.

  9
  2
  • Ti si sigurno neko mlađarče pa se ne sjećaš. Široki je dok se igrala Liga svete Herceg – Bosne puno puta ziđao Zrinjskom 4, 5 i 6 komada. I na Pecari i u Mostaru.

 • Ne smeta vam što su vam djeca morala otići raditi zbog adz rvatina tajkuna. Pjuc gamadi nije vam ostoja uništio tvornice već adz govnari i vi ste kao oni gamad.

  1
  1
 • E hercegovci jeste prilivode kako vjetar puše. Ah da izigravate hrvate a slušate četničke cajke. Smeta vam Bajaga a ne smeta Ceca žena zločinca arkana. E licemjeri licemjerni.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.