Mamić izbačen iz članstva GNK Dinamo Zagreb

Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović izbačeni su iz članstva GNK Dinamo Zagreb. Iz udruge “Dinamo to smo mi” kažu kako se to dogodilo zbog njihovog zahtjeva Upravi kluba još iz svibnja.

Udruga je uputila zahtjev o njihovom izbacivanju prije presude suda u Osijeku, a temeljili su ga na članku 19. Statuta Dinama. U tom članku stoji kako će Klub zahtjev za članstvom odbiti osobi za koju je pravomoćno utvrđeno da je Klubu svojim ponašanjem i radnjama nanosila štetu, kao i za vrijeme dok traju odgovarajući postupci, prenosi Sportsport.ba.

U međuvremenu je pravomoćna optužnica postala i nepravomoćna presuda zbog čega je Zdravko Mamić otišao iz Hrvatske zbog kazne zatvora iznad pet godina, Zoran Mamić dobio četiri godine i 11 mjeseci zatvora, a Vrbanoviću nepravomoćno određena kazna zatvora od tri godine.

Nažalost na taj zahtjev iz kluba nam nikada nisu odgovorili, no uvjereni smo da se takvo nešto ne bi dogodilo da nismo predali naš zahtjev krajem svibnja. Zadovoljni smo da je naš pritisak i zahtjev urodio plodom i da Zdravko Mamić, kao i Zoran Mamić i Damir Vrbanović sada bar pravno više nemaju nikakve veze s klubom. Prije nekoliko godina to ne bi bilo moguće niti kao ideja, kazao je Juraj Čošić, predsjednik Udruge “Dinamo to smo mi”.

Sada žele da braća Mamić i Vrbanović prave protupravno stečenu imovinsku korist.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • šta više o ovom retardu i krretenčini pišete … ovog debi.la samo treba ignorirat .. nek mu se naše neke debilne ovce i naši domaći krimo-idioti dive i sline mu, nakro se on za 20 života njemu i njegovima

  4
  9
 • Juraj pusi kurac i ti i svi maloumi koji misle isto ko i ti majmune udba vas je napravila serem se i na vas i na drzavu hrvatsku koju vodi udba. Samo zdravko mamic bog i hrvati.

  8
  2
  • Zdravko nedaj se komunjara je puna hrvatska doslo je vrime da se svak sluzi udbaskim metodam u drustvu a i po firmam jedno misli drugo radi stokee

 • On je stvorio ovaj dinamo sačekajte malo i biti će kao jedan drugi klub. Jednog dana vidjeti će da su pogriješili, ovo pišem kao apsolutni nevolitelj dinama, a što je istina, istina je voda duboka.

  5
  1
 • Šta predstavlja i znači to članstvo gnk dinamo?Da nije njega za dinamo se nebi znalo.Čovjek koji je stvorio dinamo i normalno da od tog treba imati i koristi..Na kraju ko to nebi pokrao državu u kojoj krade gdje ko stigne..Samo neki jadni slinavi ljigavac koji visi stalno na portalu može pisati jadne priče..Jadniče možeš popušit slini K…. onom istom slini od čije si retarderske sline.

  5
  1
 • Ovo “izbacivanje” vrijedi isto kao da ja izbacim Vladimira Putina s čelnog mjesta u Rusiji. Mogu ovi iz udruge “dinamo to smo mi” samo qovna kusati…što će i uraditi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.