Iz BiH u bunker JNA: Ženska osoba godinama izbjegava civilizaciju i ljude

Samo par stotina metara od ceste, Nada Koprivica godinama živi u bunkeru. Romanijci koji je vide kažu da malo s kim želi komunicirati.

I mi smo je zvali i čekali ispred bunkera, ali uzalud. U bunker nismo ušli, jer nam to nisu preporučili šumari, piše ATV.

Istina o tome zašto se Nada Koprivica odlučila na ovakav život u bunkeru ipak će ostati na razini nagađanja.

A, oni koji i vide Nadu, s vremena na vrijeme, pričaju da se posvađala s roditeljima, jer joj nisu dali da u kuću unese psa, pa je sad s njim i njegovom mladunčadi u vojnom bunkeru. Drugi kažu da to nema veze, da je žena samotnjak koji voli prirodu, a ne civilizaciju.

“Viđam je često, ona tu boravi, pet-šest godina, živi u ovom bunkeru od JNA, tu stanuje. Kako se hrani, što radi, ja stvarno ne znam, vidim je često kako bere šumske jagode i to je to”, rekao je šumar Bojan Abazović.

Na pitanje je li komunikativna, sugovornik odgovara da je više asocijalna, kad primijeti ljude, ona se skloni, bježi u šumu i tome slično,

“Svaki dan prolazim tuda i viđamo se, dobar dan, dobar dan i ništa drugo. Kažu da ima supruga i kćerku i da je ona fakultetski obrazovana, e sad što je bilo, kako je bilo i zašto je tu došla živjeti sama, ne znam”, rekao je Risto Valjarević.

Radomir Antonić mogao bi se nazvati njezinim prvim susjedom. Kaže da je miroljubiva i da se na nju već naviknuo. I dalje ga čudi da je odlučila živjeti u zemlji.

“Čudno jeste, ali nitko tu ne obraća pažnju puno, ona je stalno tu”. Radomir je dodao i da je Nada dolazila kod njega prije otprilike godinu i pol, ali da u posljednje vrijeme ne dolazi, prenosi ATV.

Pričaju Romanijci da je viđaju s vrećicama hrane. Nagađaju da ima i neku mirovinu. Baš to ih i čudi da i pored primanja živi u bunkeru i to na debelim romanijskim minusima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.