Ivica Bago snimio spot za pjesmu ‘Prava ljubav’

Ivica Bago As – pjevač i kantautor, ovih dana radi punom parom i uspješno realizira sve projekte koje je zamislio!

Završio je dva video spota, video uradak za pjesmu ”Prava ljubav” koja se nalazi na istoimenom albumu, koji je već u prodaji pod palicom izdavačke kuće ”Dallas Records”.

Drugi video uradak je za pjesmu ”Kuća dalmatinska”, duet pjesma s Tomislavom Bralićem, ali objava tog spota će biti najavljena za mjesec svibanj 2015. godine, kada će Ivica objaviti i svoj drugi album, te medijski popratiti cijeli projekt. Oba video spota su rađena u režiji odličnog tima ”Foto Mix Video” iz Posušja.

”Jako sam zadovoljan cijelim projektom i veliko hvala svima koji su sudjelovali u njemu” rekao je Ivica najavljujući uspješnu 2015. godinu.

Glavnu ulogu u spotu ”Kuća dalmatinska” je odglumila prekrasna Ivičina sestra, jer kako on kaže: ”Ona me je uvijek motivirala i ohrabrivala u mom pjevanju i zasigurno je jedan od razloga zašto postojim kao pjevač!”, ovaj spot je sniman u općini Brela i gradu Zadru i ispunjen je prekrasnim slikama i ljepotama hrvatskog Jadrana.

ivica_bago_2

Spot ”Prava ljubav” je sniman u Ivičinom rodnom gradu Posušju na koji je on jako ponosan i ne namjerava ga nikada napustiti. U ovom spotu su glumili modeli: Ana Biško, Adriana Lasić, a glumi i Ivičina supruga Ivana Bago, kao i poznata manekenka Ljubica Staničić. U spotu se nalazi moderni Chrysler 300 (tvrtke BGL Auto) i prekrasni oldtimer iz 1971. godine, u vlasništvu Živka Mršića, koji je uz prekrasne djevojke još više uljepšao spot.

”Curama dugujem jedno veliko hvala što su mi uljepšali spot i savjetujem da se bave glumom, naravno veliko hvala i mojoj supruzi koja je uvijek uz mene. Iskreno se nadam kako ću opravdati barem jedan mali dio svog rada na hrvatskoj glazbenoj sceni i najavljujem velika iznenađenja, jer u 2015. godini spremam pravu poslasticu!” zaključio je Ivica Bago.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.