AIESEC studentima nudi praksu u 124 zemlje svijeta

U sklopu kampanje #štaškući u četvrtak 4. prosinca 2014. godine u Staroj Gimnaziji (Spanish room) u Mostaru u 12:30 sati za sve studente zainteresirane za odlazak na praksu bit će održan info sastanak u organizaciji lokalnog ureda AIESEC Mostara. Ovo je prava prilika za sve one koji žele profesionalno napredovati kroz praktično iskustvo.

Na sastanku će biti predstavljeni konkretni projekti na kojima praktikanti mogu sudjelovati ove zime, a članovi AIESEC-a bit će na raspolaganju u potrazi za savršenom praksom za zainteresirane. U bazi se nalazi oko 80.000 praksi u 124 zemlje u kojima AIESEC ima svoje urede. Za željenu praksu bit će moguće aplicirati i na licu mjesta.

Uvjeti za odlazak na AIESEC praksu su poznavanje engleskog jezika, dostupnost na 6-8 tjedana koliko traju prakse, društvena odgovornost i otvorenost. Prakse su prilika za rad s ljudima iz različitih zemalja, pa i za sklapanje poznanstava i prijateljstava.

AIESEC je najveća međunarodna mreža studenata i mladih ljudi, koja vrši pozitivan utjecaj na društvo kroz iskustva koja razvijaju mlade lidere. Postoji u 124 zemlje svijeta, između ostalih i u Bosni i Hercegovini, i to već 60 godina, a ima viziju da ispuni ljudski potencijal i doprinese pozitivnim promjenama u lokalnim zajednicama.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.