Ivana Knoll u dokumentima obavještajne agencije

Ravnatelj SOA-e Daniel Markić prošlog je tjedna na sjednici saborskog Odbora za nacionalnu sigurnost podnio izvješće o radu za 2022. godinu.

Iako je sjednica bila zatvorena, sad su u javnost počeli curiti zanimljivi detalji.

Novi list doznaje kako je Markić, predstavljajući svoje izvješće o radu SOA-e za prošlu godinu, demantirao da za njihovu sigurnosnu agenciju rade Ivana Knoll i Luka Modrić.

Kako pišu, Modrića je spomenuo tek usput, jer je SOA već u svom izvješću za 2020. odbacila tvrdnju srpskog Blica da kapetan hrvatske reprezentacije financira njezine aktivnosti u Srbiji, piše Jutarnji.hr.

No šef SOA-e se malo više zadržao na Ivani Knoll, najpoznatijoj navijačici iz Čapljine za koju su neki srpski “analitičari” posve ozbiljno tvrdili da radi za hrvatsku sigurnosnu agenciju.

Ravnatelj Markić je u videoprezentaciju, u dijelu koji se odnosio na regiju, stavio i fotografiju vatrene navijačice, piše Novi list, i rekao prisutnima da ona, kao uostalom ni Modrić, ne surađuje sa SOA-om.

Pišu i da je u prezentaciji koristio fotografiju na kojoj je Knoll u dresu, a ne jednu od onih u kojima je samo u oskudnom crveno-bijelom bikiniju.

Tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru, vjerojatno se sjećate, srpski sociolog, filozof, pedagog, književnik i oficir u mirovini, prof. dr. Ilija Kajtez, u jednoj je emisiji detaljno obrazlagao svoju teoriju po kojoj je Knoll na nogometne tribine postavljena s posebnom misijom.

Voditelj Igor Ćurčić upitao ga je za mladu i atraktivnu djevojku ‘odjevenu u donji veš‘.

To je uvijek šahovnica i nevjerojatan broj pratitelja, dosta je stranaca i to klizi u neki polupolitički projekt‘, kazao je voditelj prikazavši seksi fotografiju Ivane Knoll i pritom napomenuvši da se emisija bavi geopolitikom i politikom no kako ne mogu propustiti ‘ovaj fenomen‘.

U životu i politici ne postoji slučajnost. Neki će misliti da je to njen osobni projekt, no kasnije će se ispostaviti da je to dobro planirani projekt, da iza toga stoje ozbiljne obavještajne službe, prije svega zapadne obavještajne službe čiji je na ovim terenima podizvođač hrvatska obavještajna služba, kazao je prof. Kajtez.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.