Ivan Zeljko na čelu Međužupanijske koordinacije liga mjesnih zajednica

U Ljubuškom je održan sastanak članova Međužupanijske koordinacije za lige mjesnih zajednica deset općina i završnog turnira pobjednika Liga Hercegovine gdje je usvojeno da upravo Općina Ljubuški bude domaćin ovogodišnje završnice koja bi se igrala od 24. do 30. kolovoza.

Također je konstatirano da su uspješno započele općinske lige u Posušju, Širokom Brijegu, Čitluku, Livnu, Mostaru, Grudama, Ljubuškom, a da uskoro započinju u Čapljini, Stocu i Tomislavgradu.

Posebno je iskazano zadovoljstvo da je interes za lige veliki imajući u vidu posjet i dodatna poboljšanja oko sustava natjecanja. Istina u Livnu je turnir došao u finalnu završnicu zbog malog broja ekipa, ali Koordinacija cijeni trud organizatora, posebno sportskog entuzijastu i sportaša Lovru Perkovića, koji je u otežanim okolnostima smogao snage da se turnir organizira.

Također treba naglasiti da je došlo do kadrovskih promjena u Koordinaciji tako da je nakon više godina predsjedavanja Mile Prusina predao predsjedavanje magistru tjelesne i zdravstvene kulture Ivanu Zeljki, inače i asistentu na katedri za nogomet Sveučilišta u Mostaru. Zeljko je i bivši nogometaš Širokog Brijega koji je puno obećavao, ali su ga sputale ozljede. Inače je i predsjednik Športskog saveza Grada Širokog Brijega.

”Zadovoljstvo mi je da je iza nas deset godina uspješnog rada i da mogu predsjedavanje prepustiti mladom sportskom djelatniku sa zavidnim iskustvom i ostalim stručnim referencama, a to je svakako Ivan,” izjavio je Mile Prusina.

U Koordinaciji se nadaju da će ovaj gotov projekt kao najveći i najmasovniji oblik sportske rekreacije dobiti mjesto u okrilju Odbora za kulturu i sport HNS.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.